Armored Core VI Fires of Rubicon Collector's Edition (PS5)

Beställ Armored Core VI Fires of Rubicon Collector's Edition (PS5) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Armored Core VI Fires of Rubicon Collector's Edition (PS5) inom kategorin PlayStation 5.

Produktinformation

Förbeställ nu för att få följande bonusinnehållMELANDER C3 G13 Special Customization "TENDERFOOT"• MELANDER C3-deluppsättning • Emblem • Exklusiv AC-dekalARMORED CORE VI FIRES OF RUBICONARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON kombinerar FromSoftwares långvariga expertis inom mech-spel med deras signatur-actiongameplay för att skapa en helt ny, högoktanig upplevelse i serien. I ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON kommer spelare att montera sin mech från ett brett utbud av delar och vapen för att fritt flyga genom uppdrag som omdefinierar tredimensionell rörlighet.

Stå emot överväldigande motstånd genom att överträffa och övervinna dina fiender med dynamisk rörelse som fullt ut använder sig av räckvidd- och närstridsstrider. Spelare kan uppleva frenetisk och snabb action som bara kan uppnås med mechs.BakgrundshistoriaEn mystisk ny substans upptäcktes på den avlägsna planeten Rubicon 3.

Som en energikälla förväntades denna substans dramatiskt främja mänsklighetens teknologiska och kommunikationsmässiga förmågor. Istället orsakade denna substans en katastrof som svepte över planeten och de omgivande stjärnorna i eld och stormar, och bildade ett Brinnande Stjärnsystem.Nästan ett halvt sekel senare dök samma substans upp på Rubicon 3, en planet som nu är förorenad och förseglad på grund av katastrofen.

Utomjordiska företag och motståndsgrupper kämpar om kontrollen över substansen. Spelaren infiltrerar Rubicon som en oberoende legosoldat och hamnar mitt i en kamp om substansen med företagen och andra fraktioner.Funktioner• Dynamiska, omni-direktionala strider - Pilotera din mech i snabba, omni-direktionala strider och dra fördel av din mechs rörlighet både på land och i luften för att säkerställa seger.• Anpassa din mech till din spelstil - Utforska en bredd av spelstilar och stridsstilar genom att anpassa din mechs utrustning mellan uppdrag.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023