Pulsklocka och styrketräning

Pulsklocka och styrketräning

Tränar du mycket och behöver en bra klocka som loggar dina träningspass och mäter pulsen så du har fullständig kontroll. Då ska du ta dig lite tid att jämföra olika modeller och märken. Jag hoppas att mina ord kan hjälpa dig att hitta den träningsklocka eller pulsklocka som passar dig bäst. Många klockor idag delar samma slags funktioner. Två av de största funktionerna är pulsmätning och GPS navigation. Tänk också på att vissa klockor erbjuder muskspelare som går att koppla på bluetooth hörlurar.

Vill du även använda den som en väckaklocka eller monitorera din sömn för att laborera om hur du sover bäst. En annan stor egenskap hos träningsklockor som man vill ha är att den ska vara vattentät. Då kan du även använda klockan i alla väder och till och med simma med den.

Vill du använda pulsklocka vid styrketräning så går det utmärkt!

Tänk på vilket material armbanet är gjort utav. Ska det vara i tyg eller gummi till exempel. Lycka till med ditt köp av smartklocka, träningsklocka eller pulsklocka. Som sagt, alla klockor delar många av de nyckelfunktionerna man behöver.