Fem grymma trådlösa tangentbord

Fem grymma trådlösa tangentbord

Top 5 Trådlösa tangentbord

Visst är trådlöst hur skönt som helst. Att slippa ha en sladd släpandes på skrivbordet ger en högre frihet att röra sig på. Att bara kunna ställa undan tangentbordet och använda skrivbordets arbetsyta till någonting annat tar sitt skrivbordsliv till helt nya höjder.

1. Logitech K270 Trådlöst tangentbord

Logitech K270 är ett fullstort trådlöst tangentbord med Unifying-stöd. Snabbknappar på tangentbordet så som mediafunktioner, webbläsare och mail. Tangentbordet är spillsäkert upp till 60 ml. Unifying-stödet gör det möjligt att använda tangentbordet, då enheterna och mottagaren är parade störs de inte av andra enheter.

Läs mer

2. Logitech K750 Solar Trådlöst tangentbord

Extra tunt och fullstort trådlöst tangentbord med solcells-laddning. Utrustat med programmeringsbara funktionsknappar för att t. ex. öppna mail och styra media. Drivs av solceller och behöver därför inte laddas. Unifying-stödet gör det möjligt att använda tangentbordet i t. ex. kontorslandskap, då tangentbordet och mottagaren är parade störs de inte av andra enheter. Upp till sex enheter kan vara parade till Unifying-mottagaren. Kompatibelt med Windows Vista, 7, 8 samt 10. Nordisk tangentuppsättning. Mått: 432x157x7 mm.

Läs mer

3. Plexgear C-500 Trådlöst tangentbord och mus

Paket med fullstort trådlöst tangentbord och fullstor trådlös mus. Musen har strömsparfunktion och snabbknappar som bakåt och framåt i t. ex. webbläsaren. USB-mottagaren tar emot signal från båda enheterna (och kan förvaras i musen). Kompatibelt med Windows, Linux och Mac OS. Räckvidd: upp till 10 m. Upplösning: 800/1200/1600 DPI. Tangentbordet drivs med 2x AAA-batterier och musen med 1x AA-batteri (medföljer ej). Upp till 500 dagars batteritid på tangentbordet och upp till 120 dagars batteritid på musen. Nordisk tangentuppsättning. Mått tangentbord: 441x125x68 mm.

Läs mer

4. Plexgear Mediatrack Edge Tangentbord

Trådlöst mediatangentbord i praktiskt format med touchpad. Kan styra datorn, spelkonsolen eller mediaspelaren. Touchpad med många funktioner så som höger- och vänster-klick, zoom samt scroll. USB-nanomottagare som kan förvaras i tangentbordet när det inte används. Batteriet laddas upp med medföljande Micro-USB-kabel. Nordisk tangentuppsättning. Batteritid: upp till 60 h. Mått: 295x91x11 mm.

Läs mer

5. Plexgear S-Click Trådlöst tangentbord för Samsung-TV

Trådlöst mediatangentbord med touchpad och fjärrkontroll för Samsung-TV. Styr de vanligaste funktionerna på TV:n som volym och kanal med vanliga fjärrkontrollsignaler (IR). Touchpad med många funktioner så som höger- och vänster-klick, zoom samt scroll. Levereras med USB-nanomottagare som ansluts till TV:ns USB-port (kan förvaras i tangentbordet när det inte används). Förlängningskabel för mottagaren medföljer. Nordisk tangentuppsättning. Drivs med 2x AAA-batterier (medföljer ej). Kompatibel med Windows. Mått: 354x131x20 mm.

Läs mer

Pryljedi.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Pryljedi.se 2024