Fem bästa handplockade luftfuktare

Fem bästa handplockade luftfuktare

Tycker du att luften är torr och lite retsam? då skulle en luftfuktare trivas väldigt bra hemma hos dig. Njut av en skönare luft hemma. Läs mer om våra utvalda luftfuktare nedan. Tanken är att luftfuktaren ska ge ett behagligare inomhusklimat. Maskinen ångar vatten men hjälp av ultraljudsteknik. Då förblir maskinen tyst och energisnål. Man kan också få en väldoftande effekt med hjälp av aroma-oljor. Luftfuktare motverkar också virusspridning i luften, för att många bakterier och virus sprids mycket mer av torr luft.

1. Beurer LB88 Luftfuktare för små och stora rum

Luftfuktare med dubbla och vridbara munstycken (360°) som ger en effektiv spridning. Ångan produceras med ultraljudsteknik, vilket gör luftfuktaren tyst och energisnål. Klarar rum på upp till 48 m². Har ett separat fack för aromdynorna där t. ex. doftande oljor kan användas för att ge väldoftande luft. Använd en luftfuktare för att motverka virusspridning som t. ex. influensan. Många typer av virus och bakterier trivs i torr luft enligt forskning. Komplettera men en hygrometer eller en termometer som visar luftfuktighet för att få koll på inomhus-klimatet.

Läs mer

2. Nedis Luftfuktare | 2.8 L | Sval dis

3. Nedis Luftfuktare | 5.5 L | Hygrometer

4. Rubicson Luftfuktare med timer 1 L

Luftfuktare med timer och justerbar belysning som ger ett behagligare inomhusklimat. Ångan produceras med ultraljudsteknik, vilket gör luftfuktaren tyst och energisnål. Mängden ånga kan justeras och kompletteras med aroma-oljor för att ge väldoftande luft. Använd en luftfuktare för att motverka virusspridning som t. ex. influensan. Många typer av virus och bakterier trivs i torr luft enligt forskning. Komplettera med en hygrometer eller en termometer som visar luftfuktighet för att få koll på inomhus-klimatet.

Läs mer

5. Rubicson Luftfuktare med timer och stämningsbelysning 2,5 L

Lättanvänd luftfuktare med timer och justerbar belysning som ger ett behagligare inomhusklimat. Ångan produceras med ultraljudsteknik, vilket gör luftfuktaren tyst och energisnål. Ångan kan kompletteras med aroma-oljor för en väldoftande luft. Använd en luftfuktare för att motverka virusspridning som t. ex. influensan. Många typer av virus och bakterier trivs i torr luft enligt forskning. Komplettera men en hygrometer eller en termometer som visar luftfuktighet för att få koll på inomhus-klimatet.

Läs mer

Pryljedi.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Pryljedi.se 2024