Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Audi RS Q e-tron 42160

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 42160Barn som älskar rallybilar kan sätta sina färdigheter på prov när de bygger modellen LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160. Medan de bygger får de insyn i den riktiga elbilen som Audi byggt för att klara Dakarrallyts tuffa ökenmiljö.

Modellen har massor av realistiska detaljer, som individuell fjädring på vart och ett av de 4 däcken. Den har även en ny Technic hjuldel, som skapats speciellt för denna modell för att återspegla den fullstora Audins hjuldesign.Se bilen i actionBarn kan se vadderas rallybil går för genom att använda appen CONTROL+ för att köra bakåt och framåt och styra bilen.Ett fantastiskt sätt att byggaLEGO Technic set innehåller realistiska detaljer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens värld på ett enkelt sätt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024