Sju fräna gamingmöss som sticker ut

Sju fräna gamingmöss som sticker ut

Top 7 Gamingmöss

Alla gamers vill ha en mus som passar ens stil, smak och inte mist teknik. Det kan såklart gå åt några möss tills dess att man hittar det som passar perfekt. Datormus ska vara snabb och svara rörelser så exakt som möjligt och det är ett krav när det kommer till onlinespel. Även om man är nybörjare så kommer känslan i spelet vara betydligt bättre med en bra datormus. Nedan listas 7 st möss som vi tycker sticker ut lite ur mängden.

1. Arrogant Halo Gaming-mus

Gaming-mus med den optiska Avago 3050-sensorn och ställbar upplösning på upp till 4000 DPI. Utrustad med DPI-switch, programmerbara knappar samt RGB-belysning som ställs in med den medföljande mjukvaran som även hanterar makron. Lämplig för claw-grepp. Ansluts med USB. Kabel: flätad 1,8 m. Mjukvaran är kompatibel med Windows 7, 8 och 10.

Läs mer

2. Asus ROG Gladius II Origin Gaming-mus

Gaming-mus med optisk sensor och en upplösning på upp till 12000 DPI. Använder sig av brytare från Omron som kan bytas ut för att ändra känslan i huvudknapparna. Inbyggd avancerad RGB-belysning med Asus Aura Sync samt Armoury II-mjukvara för övriga inställningar. Utrustad med avtagbar och utbytbar Micro-USB-kabel för enklare transport, och för att förlänga livslängden på musen. Två kablar i olika längder medföljer.

Läs mer

3. Logitech G G703 Lightspeed Trådlös gaming-mus för proffs

Logitech G703 Lightspeed är en trådlös gaming-mus med optisk sensor och en upplösning på upp till 16000 DPI och 400 IPS (inch per sekund). Med USB-mottagaren kan musen kommunicera med endast 1 ms latens, perfekt för snabba tryck och rörelser. Inbyggd avancerad RGB-belysning som kan synkroniseras med andra Lightsync-kompatibla enheter. Totalt 6 programmerbara knappar med minne i musen för upp till 5 profiler. Upp till 60 h batteritid och har stöd för trådlös laddning med musmattan Logitech Powerplay (62652)(ingår ej).

Läs mer

4. Razer Mamba Elite Gaming-mus

Razer Mamba Elite är en gaming-mus med optisk sensor som har en upplösning på upp till 16000 DPI. Har nio programmerbara knappar med mekaniska brytare. Kan lysa i över 16,8 miljoner färger och kan synkroniseras med spel och andra Razer-tillbehör med Razer Chroma-stöd.

Läs mer

5. Steelseries Rival 600 Gaming-mus

Steelseries Rival 600 är en gaming-mus med dubbla optiska sensorer (TrueMove 3+ samt djupsensor) och en upplösning på upp till 12000 DPI. Djupsensorn gör att höjden som krävs för att flytta musen utan rörelse på skärmen är extra precis och ställbar (0,5-2 mm). Silikongrepp på sidorna ser till att fingrarna inte glider. Musen har inbyggd RGB-belysning i 8 olika zoner som går att ställa in och även synkas med andra Steelseries-enheter.

Läs mer

6. Trust GXT 164 Sikanda Gaming-mus

Gaming-mus med optisk sensor (A3050) och ställbar upplösning på upp till 5000 DPI. Åtta programmerbara tumknappar gör den perfekt för spel som har många kortkommandon t. ex. MMO-, MOBA- och RTS-spel. Den medföljande mjukvaran klarar av att styra belysning, programmera knapparna samt hantera makron. Alla inställningar sparas i musen för att ha samma känsla oavsett dator. Justerbar uppdateringsfrekvens (125-1000 Hz). Ansluts med USB. Kabellängd: 1,8 m. Mjukvaran är kompatibel med Windows Vista, 7, 8 och 10. Mått: 128x76x43 mm. Vikt: 151 g.

Läs mer

7. Xtrfy M4 RGB Gaming-mus Svart

Xtrfy M4 RGB är en gaming-mus med toppsensorn Pixart 3389 (400 – 16000 DPI) och skräddarsydda Omron-brytare paketerat i en unik, ventilerad design som håller nere vikten. Dessutom utrustad med RGB-belysning. Sweclockers. se: ” Xtrfy M4 RGB är en bekväm spelmus med låg vikt och utmärkt prestanda. " Läs testet »

Läs mer

Pryljedi.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

Relaterade produkter

© Pryljedi.se 2024