Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi 12 8GB/256GB - Gray

Beställ Xiaomi 12 8GB/256GB - Gray på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xiaomi 12 8GB/256GB - Gray inom kategorin Xiaomi.

Produktinformation

M3 rekommenderar "Xiaomi 12 har ett par frågetecken, som batteritid som varierar stort beroende på användning, avsaknad av ip-klassning och udda val av kameror. Men dess goda egenskaper är fler och mer avgörande.

Letar du extra snabb premium-mobil som är bra på det mesta och varken är för stor eller för dyr, har du det här."För mer information läs här Xiaomi 12Toppbetyg från Mobil.se "Klart är att Xiaomi 12 erbjuder det mesta du kan förvänta dig av en flaggskeppsmobil idag och dit räknar vi prestanda, batteritid, en riktigt bra skärm och snabbladdning. Och, ska vi så klart tillägga, prislappen"För mer information läs här Xiaomi 12Xiaomi 12Se omvärlden i ett helt nytt ljus med Xiaomi 12.

Den skarpa kameran, utmärkta skämtekniken och snabba prestandan gör att du nu kan fånga och se världen runt omkring dig med skarpare bild och i livligare färg än tidigare. Tillsammans med det långlivade batteriet kan du använda telefonen hela dagen utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut.

• 6.28" 120 Hz AMOLED DotDisplay• 8 GB RAM + 256 GB lagring• 50MP huvudkamera, vidvinkelkamera & telemakrokamera• Tråd- & trådlös snabbladdning• Dolby AtmosKompakt för komfort och en stilren designXiaomi 12 har en kompakt design perfekt för att navigera telefonen med en hand. Med en stor 6.28" skärm mäter telefonen endast 69.9 mm i bredd, vilket ligger perfekt i din handflata.

Den nya smidiga designen kommer i tre olika färgvarianter som grå, lila och blå.Kraftfull kamera och smart AI för att fånga skarpare bilderXiaomi 12 stoltserar med en 50MP huvudkamera i toppkvalité, en 13MP vidvinkelkamera och en 5MP telemakrokamera. Telefonen också AI assisterad fotografering som kan hjälpa till om du vill ta ett proffsigt porträtt eller en skarp film i rörelse.

Den smarta AIn möjliggör filmiska funktioner med professionella specialeffekter och kreativa alternativ som inkluderar Xiaomi ProFucus, One-Click AI Cinema med mera. Med funktionen Ultra Night Video kan du också fånga fantastiska bilder och filmer när det är ont om ljus.

Skärm som förhöjer spännande upplevelserXiaomi 12 har en 6.28" AMOLED-skärm med en FHD+ upplösning på 2400 x 1080 och kan visa över 68 miljarder färger samt kommer med en TrueColor-skärm med professionell färgkalibrering. Telefonen stödjer också en 120Hz AdaptiveSync uppdateringsfrekvens och upp till 480Hz touch samplingshastighet vilket säkerställer en smidig underhållningsupplevelse.

Med Dolby Vision och HDR 10+ kan du njuta av skarpa bilder med otrolig ljusstyrka, kontrast och färger fulla av detaljer. Den häftiga bildupplevelsen komplimenteras också med en fantastisk ljudupplevelse.

Med ett par symmetriska högtalare har telefonen ett stereoljud med biokvalitet som levereras med SOUND BY Harman Kardon och stödjer Dolby Atmos. Nästa generations prestanda med Snapdragon 8 Gen 1Med Qualcomms mest avancerade mobila plattform, Snapdragon 8 Gen 1, sätter smartphonen ribban för nästa generations datoranvändning tillsammans med den allra senaste 4nm processtekniken.

Medan GPU kapaciteten har ökat med 30% när det kommer till grafikrendering, och energi effektiviteten har ökat med 25%, kan Xiaomi 12 kapabel att leverera en mycket högre nivå av prestanda och energieffektivitet gentemot sina föregångare. Utöver det har Xiaomi 12 UFS 3.1 för imponerande laddningshastighet och dataöverföringar, men också LPDDR5 RAM med minneshastighet på upp till 6.4 GB.

För att försäkra en jämn och stabil prestanda har Xiaomi 12 ett massivt kylningssystem för sin storlek med en extra stor 2,600 mm² VC och mer än 10,000 mm² av värmeavledande grafit.Stort batteri i en kompakt designXiaomi 12 har ett 4,500mAh batteri vilket gör att du kan använda din telefon hela dagen utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. För en bättre batteritid så arbetar Xiaomi AdaptiveCharge, Xiaomis smarta laddningsalgoritm, för att lära sig användarnas laddningsbeteenden och optimerar laddningen därefter.

Produkter från kända varumärken
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter