Sidan innehåller annonslänkar

Samsung 70" QE70Q60AAUXXC / 4K / QLED / Smart TV

Beställ Samsung 70" QE70Q60AAUXXC / 4K / QLED / Smart TV på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung 70" QE70Q60AAUXXC / 4K / QLED / Smart TV inom kategorin TV.

Produktinformation

Samsung 70" QE70Q60AAUXXCUpplev en miljard färgnyanser med Samsung Q60A 4K QLED-TV. Med Quantum Dot-teknik får du en livfull och naturlig bildkvalitet med häpnadsväckande färger som behåller sin lyster oavsett ljusstyrka.

Genom Quantum HDR framhävs detaljerna och kontrasten så att du kan se mer i varje bild. Få en bildupplevelse utöver det vanliga med nya Samsung Q60A 4K QLED-TV.• Quantum HDR• Quantum Processor Lite 4K• Elegant och slimmad design• Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)• 100 % färgvolymDet sitter i detaljerna Imponeras av färgrikedom och kontrast som ger rättvisa åt filmer och serier.

Med en processor och QLED teknik som anpassar sig för att ge dig en bättre helhetsupplevelse är det bara att luta sig tillbaka och njuta.Quantum Processor Lite 4K Få ut det mesta av din TV-upplevelse med Samsungs Quantum Processor som anpassar ljud och ljus innehållet. Den avancerade uppskalningstekniken ger dig skarp 4K-upplösning för en bättre helhetsupplevelse.*100 % Color Volume Upplev starkare färg och djupare svärta med Samsungs Quantum Dot-teknologi.

Tekniken är hjärtat i varje QLED TV och ger liv åt färger med klarare nyanser och djupare kontraster, i såväl ljusstarka som mörka scener.**Quantum HDR Låt filmen ta dig till en annan värld. High Dynamic Range ger dig en bildupplevelse utöver det vanliga med skarpare kontraster och nyansrikare bilder, både i mörka och ljusa miljöer.***Dual LEDGenom att optimerar skärmens bakgrundsbelysning efter vad du tittar på får du en färgrikare upplevelse med mer korrekta konstraster.*Tittarupplevelsen kan variera beroende på typen av innehåll och format.

Uppskalning gäller eventuellt inte för PC-anslutning och Game Mode. **100 % Color Volume by QLED är mätt enligt DCI-P3 standard, och certifierat av VDE.

***Omfånget för Quantum HDR ljusstyrka baseras på interna test-standarder, och kan variera beroende på rumsmiljö och andra omständigheter. För en smidigare installationDenna TV med version XXC är särskilt avsedd för Norden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter