Maxcom MH19 Laser Vision robotdammsugare

Beställ Maxcom MH19 Laser Vision robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maxcom MH19 Laser Vision robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Aldrig har städningen varit lättare. MH19 Laser Vision är en robotdammsugare från Maxcom, utrustad med flera praktiska funktioner som bidrar till ett perfekt städat hem.

En unik laser skannar rummet för bästa möjliga val av inställningar och program, samtidigt som den gör att roboten undviker hinder som möbler och trappor.Därutöver är robotdammsugaren utrustad med mopp-funktionen som tvättar golvet åt dig. Tack vare funktioner som Spot, ZigZag och Edge kommer MH19 klara av städningen till perfektion.

Den smarta Tuya-appen låter dig dessutom använda roboten via telefonen och när du inte är hemma. Därtill har roboten en väldigt lång körtid på två timmar, och när den behöver laddas kommer den automatiskt köra tillbaka till laddstationen. .

Se gärna också

Neato Botvac D7+ Plus Connected Robotdammsugare

Neato Botvac D7+ är helt samma robotdammsugare som den vanliga Neato Botvac D7. Den enda skillnaden är att det ingår två extra filter utöver det som sitter i robotdammsugare. Neato Botvac D7+ är en intelligent robotdammsugare som använder sig av ett smart navigationssystem bidrar till en mer effektiv rengöring. Du kan via den användarvänliga Neato appen se statusen på din robotdammsugare. Du kan sätta upp virtuella No-Go linjer så att robotdammsugaren inte kan dammsuga specifika områden. Detta görs på kartan som Neato's lasersystem har registrerat under rengöringen.Botvac D7+ från Neato är särskild känd för att få med sig alla partiklar samt päls. Detta tack vare den kraftiga sugenheten, ett ultra preformance filter och en smart kombinationsborste. Alla dessa funktioner medverkar till att den lämnar ditt hem kliniskt rent. Du kan därför tryggt överlåta dammsugningen till denna robotdammsugare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter