Roborock S7 maxV Plus Robotdammsugare

Beställ Roborock S7 maxV Plus Robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roborock S7 maxV Plus Robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Roborock S7 maxV Plus är en självtömmande robotdammsugare som låter dig tänka på annat än att tömma dammbehållare flera gånger i veckan. Den medföljande dockningsstationen tömmer dammsugaren och håller upp till 8 veckors damm och smuts.

Avancerad AI med laser- och kameranavigation. 5100 Pa sugkraft och vibrerande moppfunktion med elektroniskt styrd vattentank. .

Se gärna också

Cleanmate S930 Robotdammsugare

Med en höjd på bara 8 cm är Cleanmate S930 en otroligt kompakt Robotdammsugare som verkligen levererar ett elegant resultat efter sig. Cleanmate S930 använder ett intelligent dammdetekteringssystem för bästa möjliga resultat. Dammsugarens rörelsemönster kartläggs, vilket i längden gör städningen snabbare och effektivare. Den för sig försiktigt runt i hemmet med hjälp av känsliga beröringssensorer och IR-sensorer. Cleanmate S930 levereras med två sidoborstar och en stor rullborste så att även den minsta smutsen fastnar. Ställ in Cleanmate S930s rengöringsmönster så det passar in i din vardag. Det ingår magnetband som gör det möjligt att sätta upp No-Go zoner. Det kan t.ex. vara runt hundens vattenskål så att du undviker onödiga kollisioner. Via Cleanmate-appen kan du ställa in robotdammsugaren olika funktioner, även om du inte är hemma. Du får en otroligt effektiv och kompakt robotdammsugare som inte kommer göra dig besviken.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter