Sidan innehåller annonslänkar

Cleverio T-800 Robotdammsugare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gör städningen enklare och roligare med Cleverio T-800 robotdammsugare! En självgående robotdammsugare med hög sugkraft på 3000 Pa, HEPA-filter, effektiva borstar och dessutom våtmoppningsfunktion Robotdammsugaren kartlägger hemmet i realtid och gör det enkelt att schemalägga städningen via den tillhörande appen.

Robotdammsugare från andra varumärken

Upp till 13% rabatt
Dreame L20 Ultra Helautomatisk Robotdammsugare

Robotdammsugare från Dreame

Här har vi samlat Robotdammsugare från Dreame.
Upp till 2% rabatt
Roborock S8 Pro Ultra Helautomatisk Robotdammsugare Svart

Robotdammsugare från Roborock

Här har vi samlat Robotdammsugare från Roborock.

Se gärna också

Dreame L20 Ultra Helautomatisk Robotdammsugare -13%

Helautomatisk dammsugare som tömmer och rengör sig själv! Dreame L20 Ultra dammsuger och våtmoppar effektivt ditt hem - innan den återvänder till sin station för att tömma sina vatten- och dammbehållare och få en rengöring och torkning av mopparna. Avancerad AI detekterar objekt och dammsuger runt dem, samt ökar sugkraften vid detektion av mattor. Kraftfull sugkraft på hela 7000 Pa. Stationens vatten- och dammbehållare räcker till ca 75 dagars automatisk städning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024