Sidan innehåller annonslänkar

Cleverio T-800 Robotdammsugare

Jämför produkt Cleverio T-800 Robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cleverio T-800 Robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Gör städningen enklare och roligare med Cleverio T-800 robotdammsugare! En självgående robotdammsugare med hög sugkraft på 3000 Pa, HEPA-filter, effektiva borstar och dessutom våtmoppningsfunktion Robotdammsugaren kartlägger hemmet i realtid och gör det enkelt att schemalägga städningen via den tillhörande appen.

Se gärna också

Neato D8 Intelligent robotdammsugare

Uppdaterad modell med bland annat kraftigare sugstyrka än tidigare. Dessutom så är mjukvaran uppdaterad och ger dig nya möjligheter i MyNeato-appen (endast kompatibel med den nya generationen). Neato D8 Intelligent robotdammsugare är tillverkad av kvalitetsmaterial och kommer naturligtvis i Neatos signaturform, D-formen. Ditt hem städas till perfektion varje gång med en extra stor borste, kraftig sugeffekt och ett högutvecklat LaserSmart™-system, som kartlägger ditt hem med otroligt noggrannhet. Roboten räknar själv ut när den behöver laddas och kör då tillbaka till laddstationen, därefter fortsätter den med städningen. Den unika D-formen når in i alla hörn och med ett High Peformance Filter fångar den upp 99,5 % av alla damm- och smutspartiklar och samlar dessa i den av de största dammbehållarna på marknaden. I den användarvänliga MyNeato-appen kan du upprätta virtuella No Go-linjer, om det finns områden i hemmet som roboten inte ska städa i. Du kan även ställa in robotens städmönster så att den t.ex. påbörjar städningen när du är på jobbet. Du får alltså en otroligt effektiv robotdammsugare som verkligen levererar ett imponerande resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Huawei

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter