Sidan innehåller annonslänkar

Dreame Bot W10 Robotdammsugare

Beställ Dreame Bot W10 Robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dreame Bot W10 Robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Dreame Bot W10 är en självrengörande robotdammsugare som tar moppning till nya nivåer. De två runda mopparna roterar och avlägsnar golvets alla fläckar samtidigt som dammsugaren suger golv och mattor med upp till 4000 Pa sugkraft.

När städningen är över töms smutsvattnet och rent vatten fylls på – helt automatiskt. Ett städ- och torksystem rengör mopparna och torkar dem efter varje städning.

Se gärna också

Cleanmate S900 Robotdammsugare

Få huset rengjort medan du är på jobbet och du kan vara säker på att komma hem till ett rent hus. Du kan ställa in dammsugaren så att den kör när du själv önskar, du ställer bara in timern så kan den städa när du inte är hemma. Cleanmate S 900 kör efter ett 4-stegs program som säkrar dig ett rent hem. Den anpassar sig efter underlaget och har dubbla sidoborstar. Den har också en moppfunktion, så med vatten och mikrofiberduk rengör den också golvet. Den är utrustad med trapsensor så att du kan vara säker på att den inte kör ut över höga avsatser och går sönder. När den har behov för det, kör den automatiskt själv till laddaren. Du kan också manuellt få den till laddningsstationen. Med Cleanmate S 900 robotdammsugare slipper du för den dagliga rengöringen och du kommer hem till ett rent hem varje gång. Det med medföljer en virtuell vägg som gör att du kan avgränsa vart den ska köra.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter