Dreame L10s Ultra Helautomatisk Robotdammsugare

Jämför produkt Dreame L10s Ultra Helautomatisk Robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dreame L10s Ultra Helautomatisk Robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Helautomatisk dammsugare som tömmer och rengör sig själv! Dreame L10s Ultra dammsuger och våtmoppar effektivt ditt hem med precision – innan den återvänder till sin station för att automatiskt tömma sin dammbehållare och få en rengöring av mopparna Efter våtmoppning fylls automatiskt rent vatten och rengöringsmedel på och stationen rengör och torkar även sina moppar.

Se gärna också

Cleverio T-800 Robotdammsugare

Gör städningen enklare och roligare med Cleverio T-800 robotdammsugare! En självgående robotdammsugare med hög sugkraft på 3000 Pa, HEPA-filter, effektiva borstar och dessutom våtmoppningsfunktion. Robotdammsugaren kartlägger hemmet i realtid och gör det enkelt att schemalägga städningen via den tillhörande appen. I riktigt stora hem kan den se till att ladda sig själv efter en tid för att sedan kunna dammsuga klart.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter