Maxcom MH11 Black Pearl robotdammsugare

Jämför produkt Maxcom MH11 Black Pearl robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Maxcom MH11 Black Pearl robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Aldrig har städningen varit lättare. Tack vare MH11 Black Pearl robotdammsugare från Maxcom kommer ditt golv rengöras till perfektion, utan att du behöver lyfta ett finger.

Det inbyggda navigationssystemet skannar rummet och väljer de rätta inställningarna. Därutöver är robotdammsugaren utrustad med en mopp-funktion som tvättar golvet åt dig.

Du kan ställa in roboten att köra en städning när du inte är hemma med hjälp av TuyaSmart-appen på din telefon.MH11 har en kraftfull motor, en effektiv sugeffekt, praktiska dubbelborstar, låg ljudnivå, samtidigt som den är allergivänlig. Välj mellan zigzag- eller kant-programmet.

Den intelligenta robotdammsugaren ser även till att inte köra in i hinder som möbler eller liknande. När robotdammsugaren behöver laddas kommer den automatiskt köra tillbaka till laddstationen. .

Se gärna också

Viomi S9 Robotdammsugare Svart

Frigör tid över till annat genom att låta en smart robotdammsugare ta hand om de tråkiga sysslorna! Viomi S9 dammsuger inte bara utan även sopar och moppar ditt golv med hjälp av smarta sensorer. Med LDS-navigering skannas och kartläggs rummen för att effektivisera städningen och rutten. Allt detta går att se i en app där du kan skräddarsy städningen utifrån just dina behov. Batteriet räcker upp till 220 minuter som räcker till att städa 320 m².Med smart skanning och 12 sensorerTack vare LDS 2.0 laser kommer ditt hem skannas och kartläggas så att Viomi S9 kan själv optimera städrutten. Och eftersom den är utrustad med tolv stycken olika sensorer kan den navigera komplexa utrymmen utan att krocka med små eller stora objekt, ramla ner eller åka in i väggen.3-in-1 städning Med Viomi S9 kan du välja att sopa, dammsuga eller moppa golvet både när och hur du vill. Den så kallade hybridtanken består av en vattentank (250 milliliter) och en dammbehållare (300 milliliter). Och du behöver inte oroa dig för att den läcker vatten den är utrustad med en elektriskt kontrollerad vattenpump för de tre olika vattenmängdslägen du kan välja mellan. Moppningenheten är emellertid av det enklare slaget som varken vibrerar eller gnuggar golvytan med oscillerande rörelser vilket gör den mer tystgående.Läs mer om Viomi S9s olika funktioner längre ner.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Roborock

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter