Sidan innehåller annonslänkar

Cleanmate S1000 Robotdammsugare

Beställ Cleanmate S1000 Robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cleanmate S1000 Robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Cleanmate S1000 är den senaste och mest innovativa robotdammsugaren från Cleanmate. En rengöringskvalitet som imponerar (effektiv uppsamling av smuts) och våt-mopp som enkelt kan monteras under roboten.

Du kan programmera den och skicka iväg den på rengöringsuppdrag via en app på din smartphone.Den intelligenta mjukvaran ser till att dammsugaren inte kör på samma ställa två gånger. Därmed sparar den tid på sin rengöringsfärd.

Cleanmate S1000 är utrustad med fire light-sensorer och infraröda sensorer. Kort sagt betyder det att den är utmärkt på att känna av hinder så den kör inte in i genomskinligt glas eller väldigt små objekt.Det går snabbt att tömma dammbehållaren uppe på roboten, som även har en liten rengöringsborste inkluderad. .

Se gärna också

Ecovacs Deebot OZMO T8 robotdammsugare

Ecovacs Deebot OZMO T8 är en av de första robotdammsugarna som utrustats med den avancerade TrueDetect 3D-teknologin. Det gör att Ecovacs OZMO T8 strukturerat skannar ditt hem för att upptäcka eventuella hinder och skapar ett systematiskt navigationssystem som bidrar till en effektivare städning. Något som görs med millimeterprecision. Roboten registrerar själv hinder och undviker på så sätt kollision. En grundlig dammsugning kombinerat med en smart mopp-funktion säkrar ett riktigt rent hem.Ecovacs OZMO T8 ser till att du inte behöver lyfta ett finger, använd istället röststyrningen via Google Assistant eller Alexa. De tre nivåerna av sugeffekten gör att Ecovacs OZMO T8 passar utmärkt till alla typer av golv. I den användarvänliga Ecovacs-appen kan du smidigt övervaka Deebot OZMO T8's status och se hur långt den kommit med städningen. I appen kan du också välja vilka specifika rum du vill att roboten dammsuger.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter