Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Friends Andreas teaterskola 41714

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Känner du ett barn från 8 år som lever för sina teaterlektioner? Överraska med Andreas teaterskola (41714). Låt barn leka att de är scenens stjärna med denna vackra teaterbyggnad, där den som älskar allt med teater kommer att älska att utforska den detaljrika modellens många funktioner._x000D__x000D_Leksaker som väcker fantasin_x000D_Den viktorianska fasaden kan öppnas för att skapa teatern, komplett med orkester och balkongplatser.

Öppna teaterridån i tyg för att avslöja 2 kulisser – ett medeltida slott och ett nattligt stadslandskap. Vänd på teatern för att se scenljusen och en loge där karaktärerna blir sminkade, precis som på en riktig teater! Det finns även leksaksrekvisita så att barn kan skapa sina egna dramatiska scener

LEGO® Friends Andrea, Ollie och Freya kan spela sina roller med handledning av Prof. Adrian._x000D__x000D_Ta byggandet till en ny dimension_x000D_Till denna teaterskola finns instruktioner för den digitala tidsåldern.

Den interaktiva guiden låter barn zooma, rotera och se modellen i 3D medan de bygger.Lek inför en fullsatt salong – Imponera på små skådespelare med LEGO® Friends Andreas teaterskola (41714), en stort teaterset där teaterälskande barn kan leva ut sin passion för dramaMassor av funktioner för episkt skoj – Setet har gångjärn och kan öppnas för att avslöja en scen med 2 kulisser, orkester och balkongplatser, loge, rekvisitarum, scenljus och 4 minidockorPlats på scenen för kreativ lek – Barn återskapar olika teateruppgifter, som att lära sig roller på teaterskolan, sköta ljusen bakom scenen eller sminka skådespelarnaPrecis som på riktigt – Byggnaden ser ut precis som en teater i Londons West End. Inuti dras ridån undan för att avslöja scenen, och det finns en mängd rekvisita för att inspirera till kreativ lekPresent för barn – Överraska barn från 8 år som älskar teaterleksaker och LEGO® Friends Andrea med detta set med 1 154 delar som present på födelsedagen eller vid ett speciellt tillfälleEn uppvisningsmodell att vara stolt över – När denna färgglada uppvisningsmodell är helt öppen är den 24 cm hög, 39 cm bred och 13 cm djupByggande för den digitala tidsåldern – Denna gåva för barn har illustrerade steg-för-steg-instruktioner plus en interaktiv digital bygguide, där barn kan zooma och rotera modellen medan de byggerLek som stimulerar lärande – LEGO® Friends leksaker är utformade för att hjälpa barn att utforska sina intressen och sin förståelse för omvärlden tillsammans med välbekanta karaktärerEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024