Läsplatta

10 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Läsplatta så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Läsplatta så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Läsplatta

Hitta produkter inom kategorin Läsplatta till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Läsplatta.

En läsplatta är en elektronisk läsenhet (e-bokläsare) som är utformad för att göra läsning av digitala böcker så behaglig som möjligt. Skärmen är oftast av typen elektroniskt papper som gör att texten syns reflexfritt och lika bra även i direkt solsken, men som bara visar gråskalor (svart/vitt). En läsplatta är ofta ungefär lika stor som en vanlig pocketbok. Huvudsyftet med läsplattor är läsning av e-böcker men flera modeller har även stöd för andra media och nätverksfunktioner. Det finns flera olika modeller och storlekar, som Sony Reader, Sony Touch Reader, Sony Pocket Reader, Nuut, Cybook, Bebook, Cool-er Reader, Iriver, Irex, Nook, Adlibris Letto och Amazon Kindle. Även om man kan läsa e-böcker på surfplattor kategoriseras inte dessa enheter som läsplattor, då läsning av e-böcker inte är deras huvudsyfte. Till skillnad från läsplattor har surfplattor i regel en skärm som visar färger men som inte syns bra i direkt solljus eller är lika behagliga att läsa texter på.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Kobo Nia