Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Sage 8" - Black

Jämför produkt Kobo Sage 8" - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kobo Sage 8" - Black i kategorin Läsplatta här hos oss.

Produktinformation

Den uppslukande läsupplevelsenVi presenterar Kobo Sage – vår mest fulländade e-läsare någonsin. Kobo Sage är utformad för att inspirera med för varje läsning, och erbjuder alla funktioner som Kobo erbjuder i ett elegant paket, plus trådlös Bluetooth®-teknik så att du kan lyssna på Kobo-ljudböcker*.

Den lyxiga och släta 8-tums E Ink Carta 1200 i HD med pekskärm ger överlägsen prestanda och kontrastdjup, utan bländning. Ta din Kobo Sage-upplevelse till nästa nivå med eleganta, specialdesignade tillbehör.

Kobo Sage SleepCover** och nya PowerCover** är specialbyggd för att ge skydd och en förstklassig upplevelse. Med Kobo Stylus**-kompatibilitet kan du dyka djupare in i din favoritläsning genom att snabbt fånga dina idéer och spara dem på andra enheter med Dropbox-stöd.

Njut av den sinnesro som följer med att ha alla funktioner vid fingerspetsarna, och vetskapen om att du har vår bästa, mest inlevelserika läsupplevelsen.*Ljudböcker är endast tillgängligt i utvalda länder. Trådlösa hörlurar eller -högtalare med Bluetooth® krävs.**säljs separat och ingår ej.Alla Kobo eReaders är annonsfria, så att du kan läsa utan störningar. .

Se även andra produkter från Läsplatta

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter