Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Elipsa 2E 10.3"

Beställ Kobo Elipsa 2E 10.3" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Elipsa 2E 10.3" inom kategorin Läsplatta.

Produktinformation

Kobo Elipsa 2E• Inkluderar den omdesignade, uppladdningsbara Kobo Stylus 2• Utsidan är tillverkad med återvunnen och havsbunden plast• 10,3 tums e-bläck Carta 1200-pekskärm• ComfortLight PRO med temperatur- och ljusstyrningskontroll• 32 GB lagringsutrymme för upp till 24 000 e-böcker** samt flera veckors batteritid.Läs på. Skriv ner.

Tänk stort.Läs och skriv bekvämt på en 10,3 tums pekskärm med ComfortLight PRO för att minska blått ljus och ansträngningen för ögonen. Lyssna på ljudböcker från Kobo genom trådlös Bluetooth®-teknologi†.

Med 32 GB lagringsutrymme kan du ta med dig hela ditt bibliotek och alla dina anteckningar vart du än går. Den miljömedvetna Kobo Elipsa 2E är tillverkad med återvunnen och havsbunden plast och är utformad för att ta tillvara alla dina geniala idéer.

Läs och skriv bekvämt på en 10,3 tums pekskärm med ComfortLight PRO för att minska blått ljus och ansträngningen för ögonen. Lyssna på ljudböcker från Kobo genom trådlös Bluetooth®-teknologi†.

Med 32 GB lagringsutrymme kan du ta med dig hela ditt bibliotek och alla dina anteckningar vart du än går. Den miljömedvetna Kobo Elipsa 2E är tillverkad med återvunnen och havsbunden plast och är utformad för att ta tillvara alla dina geniala idéer.Handskriftsupplevelse drivs av MyScript.*PDF-filer med digital behörighetshantering eller begränsningar för behörighet är inte kompatibla med markeringar eller anteckningar.†Ljudböcker är endast tillgängligt i utvalda länder.

Trådlösa hörlurar eller högtalare med Bluetooth® krävs.Skriv direkt i dina e-böcker och dokumentLägg till markeringar i dina e-böcker och PDF-filer* med den medföljande Kobo Stylus 2 för att ta tillvara dina idéer. När idéerna börjar ta form kan du markera, understryka eller skriva i marginalerna.

Med Kobos patenterade markeringsteknik kan du alltid se dina kommentarer, även när du ändrar typsnittsstorleken. Låt tankarna flöda, utan annonser eller distraktioner.*PDF-filer med digital behörighetshantering eller begränsningar för behörighet är inte kompatibla med markeringar eller anteckningar.Kläck idéer på småtimmarna utan ögonansträngningKobo Elipsa 2Es stora 10,3-tumsskärm erbjuder det senaste inom bländningsfri e-bläcksteknik.

ComfortLight PRO har justerbar ljusstyrka och färgtemperatur, så att du kan minska blått ljus och skriva utan att din läsplatta håller dig vaken längre än du önskar.Skrivande som flyter lika fritt som dina tankarTa del av en bättre och snabbare skrivupplevelse med den ergonomiskt omdesignade och uppladdningsbara Kobo Stylus 2. Det finns ett radergummi på baksidan för att radera misstag och en markeringsknapp för att markera viktiga stycken.

Förvara din styluspenna smidigt på läsplattan med magnetiskt fäste.Allt finns i molnetLogga in på Dropbox, (eller Google Drive, kommer snart) för att enkelt importera dokument eller exportera personliga anteckningsböcker som du vill dela. Du kan även se alla dina anteckningsböcker på kobo.com.

Dessutom är Kobo Elipsa 2E kompatibel med tredjepartstjänsten Readwise och gör det möjligt för dig att synkronisera dina anteckningar till sådana verktyg som Notion, Roam, Evernote och många fler.‡‡Readwise är en betald tjänsAnteckningsböcker som kan göra mycket mer än pappersversionenVälj en anteckningsboksmall och dela in dina anteckningsböcker i mappar. Hittar du inte en handskriven anteckning? Använd sökfunktionen för att hitta den du letar efter.

Konvertera din handskrift till skriven text och dela med kollegor eller klasskamrater, och gör snabba redigeringar med lassoverktyget. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att dina anteckningsböcker alltid säkerhetskopieras i Kobo Cloud.Var stolt över ditt val att använda en mer miljömedveten läsplattaSom en del av vårt åtagande att använda mer hållbara material i Kobo-läsplattor har vi tillverkat Kobo Elipsa 2E med återvunnen och havsbunden plast samt återvunnen magnesiumlegering.

Förpackningen är också mer hållbar. Ta reda på mer på kobo.com/eco Lyssna och låt kreativiteten sprudlaHämta kreativ inspiration och va .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter