Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy Watch5 44 mm

Beställ Samsung Galaxy Watch5 44 mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung Galaxy Watch5 44 mm inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren.

Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning.

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 40 mm 4G

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter