Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu 2S Smartwatch Grå

Jämför produkt Garmin Venu 2S Smartwatch Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Venu 2S Smartwatch Grå i kategorin GPS-klockor här hos oss.

Produktinformation

Må bättre i ett mer hälsosamt liv där du kopplar ihop både kropp och sinne med Venu 2S. En smartwatch med GPS och avancerade funktioner för hälsoregistrering och träning som hjälper dig att bättre förstå vad som händer i kroppen.

Variera dina aktiviteter med animerade träningspass och de över 25 inbyggda sportapparna. Lyssna på din favoritmusik, lagrad direkt på handleden, med Spotify och ett par anslutna Bluetooth-hörlurar.

Se gärna också

Garmin Venu Sq 2 Music Smartklocka med GPS Ivory/guld

Uppdaterade Garmin Venu Sq 2 Music – med större skärm, längre batteritid och fler sätt att avläsa hälsodata för att peppa dig till att bli den bästa versionen av dig själv. En ljus AMOLED-skärm med alltid-på-läge visar dig detaljerad och lättförståelig information. Spara upp till 500 låtar offline och anslut ett par trådlösa hörlurar för att njuta av din musik – utan att behöva ta med dig din mobiltelefon. Stöd för Garmin Pay och med inbyggd GPS. 11 dagars batteritid ger dig kontinuerliga mätningar som puls, blodsyrenivåer, sömn och stress 24/7. Levereras med magnetisk USB-kabel för laddning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPS-klockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter