Sidan innehåller annonslänkar

EPOS H6 Pro Open Back - Green

Jämför produkt EPOS H6 Pro Open Back - Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten EPOS H6 Pro Open Back - Green i kategorin Gaming headset här hos oss.

Produktinformation

Expansiv och naturlig inlevelse i speletH6PRO är det ultimata gaming-headsetet med öppen akustik, perfekt för spelare som vill hålla kontakten med sin omgivning eller spela i tysta miljöer. Det egenutvecklade högtalarsystemet levererar det välkända EPOS-ljudet med en uppslukande, öppen och expansiv ljudbild för ett naturtroget och realistiskt spelljud över hela frekvensspektrat för minimal trötthet.Den avtagbara vipparmen kan lyftas upp för att aktivera mute-funktionen.

Den långa och smala armen gör att du kan placera mikrofonen hur du vill utan att behöva kompromissa med röstupptagningen. Det eleganta pannbandet är mjukt och kan varieras för maximal komfort.Headsetet är utformat för alla plattformar med analoga kabelanslutningar och fungerar även optimalt med binauralt surroundljud från hörlurar genom EPOS Gaming Suite med ljudkort som GSX 300.Headset med öppen akustikDen öppna akustiska designen skapar ett expansivt, omslutande och realistiskt ljudlandskap.

Med detta headsetet kan spelare höra sin egen röst på ett naturligt sätt istället för sidoton och samtidigt vara medveten om sin omgivning.Öronkåporna med öppen baksida erbjuder förbättrad ventilation och håller öronen svala.Ny design med avtagbar mikrofonarmDen eleganta mikrofonen sitter på en lång, smal vipparm för förbättrad röstupptagning och har en lättare estetik. Mikrofonen är fäst med en ny magnetkoppling och en skyddsplatta för att behålla de eleganta linjerna när den tas bort.Exceptionell komfort och hållbarhetEn ny design med en smalare profil ökar estetiken samtidigt som den minskar vikten och ökar komforten under långa spelsessioner.

Öronkåporna har ett ledsystem med två axlar som gör att det kan anpassas efter olika huvudformer med balanserad tryckfördelning. Öronkuddarna låter huden andas och bidrar till ökad komfort.Analog och kabelansluten kompatibilitetHögkvalitativt trådbundet headset med expansivt och realistiskt ljud för den ultimata spelupplevelsen med pålitlig och bred kompatibilitet.

Surroundljud stöds vid användning tillsammans med ett anpassat ljudkort som GSX 300.Överlägsna kvalitetskomponenterDet högkvalitativa, egenutvecklade högtalarsystemet erbjuder den spatiala, expansiva och naturliga ljudupplevelse som utvecklaren avsett - med oöverträffad realism och en total spelinlevelse. Den förbättrade mikrofonkonfigurationen ger en tydlig röståtergivning.Headset med öppen akustikExpansiv och naturlig ljudbild för ett realistskt spelljudTala naturligt, lyssna naturligtHör din egen röst på ett naturligt sätt - inte via ett sidoljudEgenutvecklat högtalarsystem av hög kvaliteOptimerat EPOS-ljud för optimal inlevelseMikrofonarm med ny designMikrofonen kan lyftas upp för att aktivera mute-funktionen och den långa, tunna vipparmen ger utmärkt ljudupptagningAvtagbar magnetisk vipparmEnkel att ta bort och perfekt för streamers med särskilda mikrofonerNy design med smalare profilLätt pannband med anpassningsbar mjukhet för ökad komfortKomfort under långa spelsessionerAkustiska och luftiga öronkuddar med ett ledsystem som har två axlar för perfekt placering av öronkåpornaBred och trådbunden analog kompatibilitetFungerar på PC, Mac®, PS4TM, PS5TM, Xbox Series XIS, Xbox One och Nintendo SwitchKan anpassas till EPOS SurroundExakt och detaljerat binauralt surroundljud vid användning med dedikerade ljudkortIntuitiv volymkontrollEtt volymvred på höger hörlur gör det snabbt och enkelt att justera volymen under spelets gångHållbar och långvarig prestandaHållbart material och noggrann kvalitetskontroll - med 2 års garanti .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter