Roborock Mace H7 sladdlös skaftdammsugare

Jämför produkt Roborock Mace H7 sladdlös skaftdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Roborock Mace H7 sladdlös skaftdammsugare i kategorin Dammsugare Rengöring här hos oss.

Produktinformation

Den sladdlösa, handhållna skaftdammsugaren Roborock H7 gör det enkelt att städa med hög kraft och är nu ännu smidigare än förut. Välj mellan dammpåse eller dammbehållare och mellan skaft- eller handdammsugare, vilket gör den smidigare och ger ett bättre resultat.Med nyskapande Roborock H7 får du kraftfull rengöring med en smidig sladdlös, handhållen dammsugare.

H7 är tyst, snabb och kraftfull och har en uppsättning med tillbehör och tillägg som kan uppfylla alla dina städbehov. En avancerad OLED-skärm är placerad så att den är enkel att se.

Du kan snabbt kontrollera återstående laddning, användningstid och aktuellt läge samt växla mellan låsinställningarna. Låsläget gör det möjligt att fortsätta använda dammsugaren utan att hålla ned knappen.Lätt, smidig, tystRoborock H7 har utformats med tanke på vardagslivet.

Det är en dammsugare som är mångsidig och lätt att använda, oavsett om du bara snabbt behöver dammsuga ett golv eller om du behöver städa hela huset grundligt. Dammsugaren väger bara 1,46 kg.

Därför är den enkel att lyfta högt och kan bäras runt i huset eller tas ut till bilen.Samtidigt är den borttagbara dammbehållaren, de främre och bakre filtren och cyklonen tvättbara, vilket gör det enkelt att hålla dem smutsfria. H7 har dessutom stöd för dammpåsar, vilket gör den ännu smidigare.

Den valfria dammpåsen från Roborock eliminerar risken för läckage och håller allergener instängda. Snabb laddning används för att ladda det mycket kraftfulla litiumpolymerbatteriet på 80 Wh från tomt till fullt på bara 2,5 timmar, vilket ger dig hela 90 minuters oavbruten rengöringstid i ekoläget.

Den starka sugkraften är lika stark under hela användningstiden. H7 har testats av ett oberoende laboratorium och uppfyller kraven i standard IEC 61960-32017 och är officiellt certifierad av TUV Rheinland.

Efter 400 laddningscykler har H7 fortfarande kvar 80 % av sin kraft, vilket betyder att din H7 förblir kraftfull genom hundratals användningstimmar. H7 kommer inte att störa människor i din omgivning trots att den är så kraftfull.

Ett antal nyskapande och högteknologiska funktioner för bullerminskning håller driftvolymen mycket låg utan att försämra rengöringsförmågan. Avancerade luftflödeskontroller, HEPA-filter och ljuddämpare har kombinerats med ett särskilt bullerminskningslager, en hålighet som fångar ljud som kretsar kring enheten, resonansisolerande silikon och polypropylenväggar som förhindrar att ljud kommer ut.

Kraftfull rengöringRoborock H7 har 160 aW sugkraft som suger upp smuts, damm och allergener på ett snabbt och enkelt sätt med sin impeller med flera lager. H7s fantastiska sugkraft drivs av en kraftfull motor på 480 watt, som möjliggör djuprengöring av mattor, sängar, mjuka möbler, bilsäten och mycket mer.

Filtret för inkommande luft tar bort 99,99 % av damm och allergenpartiklar så små som 0,3 mikroner. Det ger H7 kraften att suga upp kvalster (10-40 mikroner), mjäll från husdjur (från 1-15 mikroner för katter och 5-10 för hundar), pollen (12-100 mikroner), mögel (4-40 mikroner) m.m.Genom att trycka luft genom fem lager filtreringsmaterial, flera cykloner och dubbla filter, inklusive ett HEPA-filter, kan H7 rengöra extra noggrant och effektivt.

Det avancerade filtreringssystemet har testats noggrant i ett oberoende laboratorium och uppfyller kraven i standarden IEC 62885.Dessutom utnyttjar H7 Roborock högteknologisk robotdammsugarteknik för att erbjuda extra kraft vid rengöring av mattor. I standard- och ekolägena innebär detta att dammsugaren automatiskt känner av underlaget och ökar sugkraften för att rengöra ännu mer noggrant genom att suga upp smuts, smulor och allergener från djupet i mattorna.

Mångsidig och smidigH7 sladdlös dammsugare medföljs av flera tillbehör och redskap som gör det enklare än någonsin förr att städa.Borsten för flera ytor använder en planetväxel med högt vridmoment, en 50-wattsmotor och antistatiska borst av kolfiber som gör den lämplig för alla ytor utan att du behöver slösa tid på att byta borste. Handtaget förlänger den handhållna dammsugaren till en skaftdammsugare som gör det enkelt att rengöra golv, tak och andra svåråtkomliga områden.

Dammborsten är perfekt för fönsterbräden, bokhyllor och dylikt, med sina långa borst suger den upp damm samt allergener och ge en komplett städning. Medföljande tillbehör har mer avancerade funktioner, t.ex.

ett redskap för springor som gör det lättare att rengöra inuti smala skåror och springor som är svåra att nå, en flexibel slang som når smuts som döljer sig på otillgängliga platser, som t.ex. runt hörn eller under möbler och en motoriserad miniborste som suger upp damm och allergener från sängar, soffor m.m.

Produkter från kända varumärken
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter