Video mixer

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Video mixer? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Video mixer. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Video mixer så har du kommit rätt.
Sortera

Video mixer

Hitta produkter inom kategorin Video mixer till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Video mixer.

Video (latin för "jag ser") är en teknik för behandling av elektriska signaler som representerar rörliga bilder. I svenska språket används ordet i vardagligt tal som benämning på en videofilm, lagrad på videoband, DVD eller Blu-ray. I plural på svenska: videor, alltså -r, inte engelskans videos. Under 1940-talet användes termen video i USA om det som senare skulle kallas television. TV-spel kallas video games (plural) på engelska.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Roland V-1HD HD Video Switcher