Produktinformation

Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område.

Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverkethttps://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Teknikveckan Rekommenderar 4/5 i betyg "Navee imponerar!"För mer information läs här Navee S65M3 Rekommenderar 4/5 i betyg "Navee S65 är utan tvekan en av de komfortablaste elsparkcyklarna vi hittills testat, fjädringen är helt enkelt makalöst bra Motorn är urstark och accelerationen är brutal."För mer information läs här Navee Electric Scooter S65Navee S65 Nordic•450W kraftfull borstlös motor - uppnår hastighet upp till 20km/h•Stort litiumjonbatteri - Räckvidd 65km •Farthållare – för en säkrare navigering och transport•Fram och bak fjädring – klarar svårare terräng och vägunderlag•Dubbelt bromssystem – för en säker körning och inbromsning•Lås däcken på din elsparkcykel via appen – för ökad säkerhet och parkering Navee S65 Nordic är utrustad med en kraftfull och stark 450W motor som har en maxeffekt på 900W, det gör att du uppnår hastighet mot 20km/h och samtidigt klarar 25% lutning.

Elsparkcykeln besitter även ett ultrastarkt litiumjon batteri-paket som ger den en räckvidd på hela 65km. Batteriet har även ett BMS-system som kontrollerar att batteriet håller sig säkert och meddelar dig genom displayen på elsparkcykeln om något är fel.

Dubbel fjädring fram och bak, samt slitstarka och självreparerande däck gör åkturen behaglig och säker – bromssystemet utgörs av E-ABS samt trumbroms och ger åkaren en säker kontrollerad inbromsning. S65 Nordic är utformad för den marknaden med framförallt en maxhastighet på 20 km/h.

På styret finns även en LED-Display som visar information om hastighet, körläge och batteritid i realtid under åkturen. Navee S65 Nordic kan även anslutas till en smart APP (Mi Home) via bluetooth där man enkelt kan få information om sträckor, batteritid, kvarstående räckvidd och även låsa elparkcykeln.

Elsparkcykeln väger 24,3kg och kan smidigt fällas ihop efter användning och transporteras ergonomiskt dit den ska förvaras och laddas under dagen. NYHET är även dess låsfunktion för däcken, för att öka tryggheten och parkering av elsparkcykeln offentligt, kan S65 Nordic låsa däcken vid parkering vilket gör att den inte kan rulla eller förflyttas när funktionen är på.

Kraftfull och nordisk utformning En kraftfull borstlös motor på 450W sätter prägeln på denna elsparkcykel – motorns utformning och kapacitet möjliggör en acceleration på upp till 20km/h och 25% klättringsvinkel. Elsparkcykeln är utrustad med ett 596 wh litiumjonbatteri som gör det möjligt att transporteras hela 65km.

Dessa två tekniska egenskaper samt den dubbla fjädringen fram och bak gör att åkaren kan ta sig fram smidigt, säkert och effektivt. S65 Nordic har två bromssystem, en främre trumbroms och en bakre e-ABS broms.

Detta gör att föraren kan känna sig mer trygg och säker när de kör, särskilt vid högre hastigheter eller i situationer där det krävs snabb inbromsning. Elsparkcykeln besitter även tre olika lägen sport 20km/h, standard 15km/h och gång 5km/h, detta gör att användaren får en säker åkupplevelse och kan hantera olika situationer under den vardagliga pendlingen.

Däcken är 10-tums tublösa däck för en mjukare åktur, de består alltså endast av luft, mindre punkteringar är inget man behöver oroa sig för eftersom däcken är självförslutande. Däckens grepp och tålighet gör även att den utan problem kan hantera vatten så väl som de flesta väderklimat. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024