Sidan innehåller annonslänkar

iiglo Ergo Arkivskåp - Svart/valnöt

Beställ iiglo Ergo Arkivskåp - Svart/valnöt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Ergo Arkivskåp - Svart/valnöt inom kategorin Kontorsutrustning.

Produktinformation

Perfekt för arbetsplatsenMed sin enkla och unika elegans är detta arkivskåp ett riktigt blickfång i rummet. Designen i mörkt trä och svart stål ger inte bara ett praktiskt skåp; det är också snyggt att se på.

Och du kan vara säker på att det är robust. Den helt utdragbara arkivlådan håller dina dokument organiserade och rymmer filer i A4-storlek.

Fem hjul (en under arkivlådan för stabilitet) gör det enkelt att flytta skåpet. Skåpet kan låsas och två nycklar medföljer.Egenskaper• Solid konstruktion med stålram Ger en solid och långvarig prestanda• Pulverlackerad yta av hög kvalitet Förhindrar repor och rost• Stötdämpande nylonhjul Ger god stabilitet och rörlighet• Låsmekanismen levereras med 2 nycklar Gör att dina dokument och dina ägodelar förblir säkra• Kornig trästruktur med en naturlig finish .

Se gärna också

iiglo Gelpad Handledsstöd - 44,5 x 9cm

Många timmar framför skärm och tangentbord ökar risken för förslitningsskador, tendonit och musarm. Med iiglos ergonomiskt utformade handledsstöd minskar risken för belastningsskador.Korrekt arbetsposition - mindre belastningHandledsstödet är gelfyllt och ger bra stöd för handen och handleden. Det minskar och fördelar belastningen på armarna och ger dig en mer bekväm och korrekt arbetsposition, vilket minskar risken för statiska belastningsskador.Halksäkertiiglo gelkudde är 2 cm hög och täckt med tyg som känns behagligt mot handleden. Undersidan är täckt med en gummibeläggning som ger god beständighet och säkerställer att gelkudden håller sig på plats. Avlägsna plasten från undersidan och placera handledsstödet på plats. Skulle det samlas damm och smuts under gelkudden, kan den enkelt rengöras med milt tvålvatten för att få tillbaka de halksäkra egenskaperna.• Undersidan är gummerad och ger bra motstånd så att gelkudden håller sig på plats under användning.• iiglo gelpad ger bra stöd för handen och handleden, och minskar risken för belastningsskador.• Handledsstödet är 44,5 cm lång och 9 cm bred.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter