Sidan innehåller annonslänkar

Andersson 55" LED5546UHDA / 4K / LED / 60 Hz / Android TV

Beställ Andersson 55" LED5546UHDA / 4K / LED / 60 Hz / Android TV på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andersson 55" LED5546UHDA / 4K / LED / 60 Hz / Android TV inom kategorin TV.

Produktinformation

Andersson LED5546UHDA - Din Nyckel till Underhållning i 4K Ultra HDLetar du efter en prisvärd SmartTV med fantastisk bildkvalitet och en mängd smarta funktioner? Då behöver du inte leta längre! Andersson LED5546UHDA är det perfekta valet för dig Här är varför4K Ultra HD BrilliansNjut av en skärpa och detaljrikedom som tidigare var otänkbara med Andersson LED5546UHDAs 4K Ultra HD-upplösning.

Med imponerande 3840x2160 pixel, fyra gånger mer än Full HD, kommer varje bild och video till liv som aldrig förr. Det är som att vara i mitten av handlingen varje gång du slår på TVn.Android™ SmartTVGå bortom det vanliga med Android TV.

Förinstallerade appar som YouTube och Netflix ger dig omedelbar tillgång till dina favoritprogram. Vad som gör det ännu bättre är att du kan ladda ner och använda nästan vilken app som helst från Google Play Store.

Använd din TV som ett kraftfullt verktyg för underhållning och produktivitet.Inbyggd ChromecastMed den inbyggda Google Cast-teknologin kan du dela innehåll från din mobiltelefon eller surfplatta direkt på din TV. Visa dina semesterbilder för hela familjen eller streama dina favoritserier i bästa kvalitet.

Det är trådlöst, smidigt och enkelt.Dynamiskt Omfång med HDRUpplev en helt ny nivå av detaljer och realism med HDR (High Dynamic Range). Detta gör att TVn kan återge ett bredare spektrum av ljusstyrka och kontrast, vilket ger dina bilder och videor liv och djup.

Det är som att vara där i verkligheten, med skuggor och solsken som aldrig förr.Dolby VisionDolby Vision tar din visuella upplevelse till en annan nivå. Med enastående ljusstyrka, kontrast och färgskala ger det liv åt dina favoritfilmer och serier.

Det är som att vara mitt i handlingen med detaljer som tar andan ur dig. Det är den bildkvalitet som du förtjänar.Mångsidiga AnslutningsmöjligheterAndersson LED5546UHDA har täckt alla dina anslutningsbehov.

Med 3 HDMI-portar och 2 USB-ingångar kan du ansluta och visa dina filer enkelt. Spela upp musik, titta på filmer eller visa foton direkt från din USB-enhet.

Dessutom har den anslutningar för hörlurar, optiskt ljud och internet, antingen trådbundet eller trådlöst. Allt för att säkerställa att du kan anpassa din TV-upplevelse precis som du vill ha den.Så, om du letar efter en prisvärd TV med imponerande bildkvalitet och alla de smarta funktioner du behöver, är Andersson LED5546UHDA det självklara valet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

TV från andra varumärken

Upp till 47% rabatt
Sony 2020 65" KD65XH9005 - LED / 4K UHD / HDR / Smart TV

TV från Sony

Visa produkter inom TV från Sony.
Upp till 50% rabatt
LG 2021 55" 55NANO966PA - 8K / NanoCell / Smart Tv

TV från LG

Missa inga bra priser på TV från LG.
Upp till 44% rabatt
Philips 2021 75" 75PML9636/12 - 4K UHD / MiniLED / Android TV

TV från Philips

Se vad Philips har inom TV.
Upp till 50% rabatt
TCL 98" 98C955 / 4K / QD-Mini LED / 144 Hz / Smart Google TV, Motion Clarity Pro, Onkyo 2.2.2-ljud

TV från TCL

Här har vi samlat TV från TCL.
Upp till 38% rabatt
Samsung 43" QE43QN90BATXXC / 4K / QLED / 144 Hz / Smart TV

TV från Samsung

Visa produkter inom TV från Samsung.
Upp till 21% rabatt
Andersson 65" LED6546UHDA / 4K / LED / 50 Hz / Android TV

TV från Andersson

Utforska allt inom TV från Andersson.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023