Netgear Insight Managed WiFi 6 AX1800 Dual Band Outdoor Access Point

Beställ Netgear Insight Managed WiFi 6 AX1800 Dual Band Outdoor Access Point på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Netgear Insight Managed WiFi 6 AX1800 Dual Band Outdoor Access Point inom kategorin Trådlöst nätverk.

Produktinformation

NETGEAR® (WAX610Y) WiFi 6 AX1800 Dual Band AX1800 Outdoor Access Point, Insight Managed WAX610Y är utrustad med den senaste och snabbaste WiFi 6-tekniken (802.11 AX) och är en trådlös åtkomstpunkt gjord för utomhusbruk och för att ge ditt lilla och medelstora företag täckning och anslutningskapacitet på nästa nivå för en högpresterande WiFi-upplevelse i affärsklass, idag och imorgon. WAX610 ger företag möjlighet att få upp till 40 % högre dataflöde, större kapacitet för anslutning av enheter, mer nätverkstillförlitlighet samt kraftigt förbättrade säkerhetsfunktioner, och krav på användarvänlighet.

WAX610Y är kompatibel med alla WiFi 6-enheter, kompatibel med WiFi 5 accesspunkter vilket gör det till den bästa investeringen idag och många år framöver. WAX610Y är utformad för att tåla svåra miljöförhållanden inklusive långvarig exponering för solljus, kyla, frost, snö, nederbörd, hagel och fuktighet.

Den är IP55 klassad och stöder temperaturer från -20C till +60C. WAX610Y hanteras av NETGEAR Insight, för en centraliserad realtids-Cloud fjärrövervakning och levereras också med ett intuitivt GUI för lokal hantering.

WAX610Y har 2x2 MIMO (MUMIMO) för att uppnå aggregerade hastigheter upp till 1,8 Gbps, överlägsen WiFi-roaming, automatisk kanal- och strömhantering, beamforming, OFDMA, 1024-QAM, och levereras med en Power-over-Ethernet (PoE) 2,5 Gb / 1 Gb / 100 Mb LAN-port. WAX610Y levereras med marknadsledande 5 års garanti. .

Se även andra produkter från Trådlöst nätverk

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter