Produktinformation

Magic Trackpad är trådlös och uppladdningsbar. Den stöder alla Multi-Touch-gester och gör att du kan använda Force Touch även på stationära datorer.

Sensorerna under styrplattans yta känner av små skillnader i hur hårt du trycker, så att du kommer åt fler funktioner och kan interagera med innehållet på fler sätt. Den har en stor yta med glas från kant till kant som gör att du kan skrolla och svepa på ett effektivare och bekvämare sätt än någonsin. .

Se gärna också

Logitech Signature M650 Trådlös datormus Graphite

Uppgradera till smartare rullning, bättre bekvämlighet och mer produktivitet med Signature M650 som har SmartWheel-rullning som ger precision och hastighet på ett ögonblick. Att kunna välja en storlek för mindre och större händer samt vänsterhänder innebär att det finns en perfekt passform för alla. Smidig trådlös anslutning, tysta klick, anpassningsbara sidoknappar och en bekväm form innebär att du kan jobba bekvämt och produktivt timme efter timme.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024