Sidan innehåller annonslänkar
Gifts Tomorrow

Vattentank till Kylskåpet - 5 liter

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Här har vi en riktigt nice dryckesdispenser i återvunnet plast. Fyll den med vatten, låt stå i kylen ett par timmar och "tappa" sedan ut riktigt kallt och gott vatten som man vanligtvis bara får på restauranger. Det smidiga med denna dispenser är att den också passar bra att ha med sig på utflykter, campingar och äventyr. Fyll den med vatten och bär med dig - oavsett vart du är påväg!

Vattentank till Kylskåpetlevereras styckvis och är tillverkad i återvunnet plast. Dispensern rymmer cirka 3 liter och fungerar lika bra i kylen som till campingsemestern. På dispensern finns ett smart handtag. En tapp och ett lock för påfyllning finns givetvis också. Hela pjäsen mäter endast 26,5 x 21,5 cm stor vilket gör att du får med dig den lätt och smidigt.

  • Material: Återvunnet plast
  • Mått: 26,5 x 21,5 cm eller34,5 x 20,5 x 12,5 cm
  • Volym: 3 liter eller 5 liter
  • Tappkran, handtag, påfyllbart lock

Jämför produkt Vattentank till Kylskåpet - 5 liter online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vattentank till Kylskåpet - 5 liter i kategorin TillKöket här hos oss.

Kategori: TillKöket
Artikelnummer: 66958-2
Visa fler