Sidan innehåller annonslänkar

Sheriffhalsband

Jämför produkt Sheriffhalsband online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sheriffhalsband i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Som invånare i den mycket lilla västern-staden arbetar och sliter du för att få ihop dina vardag och bidra till ett fint och lugnt samhälle. Men alla är inte lika flitiga som du, och ställer iställettill? .

Se gärna också

iiglo skärmstativ MS200 För 2 x 13"-27" VESA 75/100

iiglo Monitor Dual Desk Stand M200Ett robust stativ för två skärmar från 13” till 27''. Ger dig flexibilitet och ordning på skrivbordet.iiglo MS200 är ett skärmstativ för två bildskärmar (13-27''). Det är gjord av svartlackerat stål och tål maximalt en vikt på 2 x 10 kg. Stativet kan monteras på egen fot, eller monteras fast i skrivbordet. Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100. Kan monteras på skärmar med böjd eller platt baksida.Detta dubbla skärmfäste låter dig ställa två skärmar bredvid varandra på skrivbordet. Skärmarna kan vinklas, roteras och vinklas individuellt och anpassas efter dina behov. Höjden på skärmarna är också justerbar. Stativet kan monteras på egen fot och placeras på skrivbordet. Foten innehåller en tyngre vikt som säkerställer att stativet är stabilt. Det kan också monteras i bordsskivan med en bult.Frigör utrymme på ditt skrivbord och dölj kablarna i det vertikala monteringsröret. Du kan enkelt rotera och luta skärmarna för att komma åt skärmkablarna bakom. Detta skärmstativ gör att du kan montera skärmarna i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge. Skärmarmarna är något böjda för optimal användning.Skärmstativet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen samt monteringsmanualen, hittar du i paketet.Monteringstips:Se till att du kommer att ha tillräckligt med utrymme i bredd. Längden på skärmarmarna är tillsammans 81 cm när de är monterade. Dessutom måste du ta hänsyn till bredden på de två skärmarna du vill montera.För ökad säkerhet och barnsäkring kan du både använda foten och skruva fast stativet i bordsskivan.Vid montering av två skärmar, bör du vara försiktig när du skjuter in bildskärmarna på armarna.För att dölja kablarna i monteringsröret. Börja med de viktigaste kontakterna som ström- och VGA-kontakter. Packningen kan lätt tas ut och fästas omkring kablarna.Luta, rotera och ställ in den vinkel du vill ha. Dra åt skruvarna i skärmfästet för att låsa positionen.Paketets innehåll:En fot med kåpa1 vertikalt monteringsrör2 böjda armar1 rörfäste med glidplatta1 monteringsmanual1 skruvpaket med verktyg2 VESA-plattor med fästeiiglo har en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet och erbjuder unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.Väggfästet är lätt att installera och allt du behöver av material ingår i paketetLämpligt för 2 bildskärmar med en skärmstorlek mellan 13'' och 27''Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100.Skärmfästet tål vikt upp till 10 kg per skärmLämpligt för två bildskärmarBildskärmarna kan roteras efter behovSkärmfästet gör det möjligt att vinkla skärmarnaLuta dina bildskärmar för en optimal användarupplevelse

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Dreame

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter