Asus ROG Azoth 75 Gaming Wireless PBT Keycaps Snow Switches - Moonlight White

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Datorer & Tillbehör - Tangentbord - Gamingtangentbord - Asus ROG Azoth 75 Gaming Wireless PBT Keycaps Snow Switches - Moonlight White .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tangentbord från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
Razer Blackwidow V3 Pro Gröna Switchar

Tangentbord från Razer

Utforska allt inom Tangentbord från Razer.
Upp till 38% rabatt
Steelseries Apex Pro Mini

Tangentbord från SteelSeries

Se vad SteelSeries har inom Tangentbord.
Upp till 32% rabatt
Logitech G915 TKL Tactile

Tangentbord från Logitech

Utforska allt inom Tangentbord från Logitech.
ASUS ROG Azoth - ROG NX Red

Tangentbord från ASUS

Här har vi samlat Tangentbord från ASUS.
Glorious GMMK PRO 75% Pre-built ISO - Black

Tangentbord från Glorious

Utforska allt inom Tangentbord från Glorious.
Corsair K100 RGB Optical-Mechanical Tangentbord

Tangentbord från Corsair

Här har vi samlat Tangentbord från Corsair.

Se gärna också

Svive Triton Ultrathin RGB (Red) - Svart -33%

Svive Triton Ultrathin RGB (Red)Här kommer Svive med ett ultratunt, extremt raffinerat, lågprofilerat mekaniskt tangentbord med en nordisk layout som inkluderar 96 tangenter. Den kompakta minimalistiska designen och den trådlösa förmågan gör detta speltangentbord väldigt smidigt att transportera, så att du kan njuta av dess mekaniska prestanda även när du är på språng. En smalare bas innebär också mindre belastning på handlederna medan du skriver eller spelar, och ett kortare manövreringsavstånd innebär mindre kraft för att aktivera switcharna. Spela i flera timmar i taget med Svive Triton Ultrathin!Tangentbord med låg profilDen nordiska layouten och praktiska designen gör tangentbordet till ett perfekt komplement till din installation hemma eller när du är på språng. Du får ett prydligt och organiserat skrivbord var du än är. Det har mekaniska switchar och tangenter med låg profil, vilket ger dig ett kortare tryckavstånd och en lägre aktiveringspunkt jämfört med traditionella mekaniska switchar.Röda linjära switcharDen mycket populära röda mekaniska switchen är otroligt pålitlig och exakt; dess linjära känsla gör den perfekt för FPS-spel på hög nivå. De röda switcharna är tysta, så ditt team kommer inte att distraheras av höga klickljud. Men de ger ändå en kvalitetsmekanisk känsla och en överlägsen skrivupplevelse. Med livslängden på 70 000 000 tangenttryckningar är de röda mekaniska switcharna byggda för tillförlitlighet och prestanda under många år framöver.Kabelansluten eller trådlös anslutningSvive Triton Ultrathin kan användas via en flätad avtagbar USB-C-kabel eller trådlöst via Bluetooth. Upplev optimal frihet och tillförlitlighet, även när du är på språng!Hållbara och avtagbara tangenthöljenPBT-tangenthöljena gör detta robusta tangentbord exceptionellt hållbart och lätt att rengöra. Dina tangenter behåller färgen och kommer inte att utveckla en glanseffekt över tiden, utan ser perfekt intakta ut fram till ditt sista drag. Med det extra plockverktyget kan du enkelt rengöra tangentbordet genom att ta bort tangenthöljena.Stadig aluminumbasTangentbordets fantastiskt tunna, lätta design och slitstarka aluminiumram ger ett modernt utseende med exceptionell hållbarhet. Detta gör Svive Triton Ultrathin redo att klara en livstid med spel, med en höjd på endast 22,5 mm.Snygg RGB-glödSvive Triton Ultratunt mekaniskt tangentbord har en vit bakgrundsbelysning med 12 olika lägen att välja mellan, medan sidorna kan belysas i 8 olika färger. Välj dina favoritinställningar för belysningen och kör igång spelet!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024