Logitech Combo Touch för iPad Pro 11” (1-4th gen.)

Jämför produkt Logitech Combo Touch för iPad Pro 11” (1-4th gen.) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Logitech Combo Touch för iPad Pro 11” (1-4th gen.) i kategorin Tangentbord för iPad här hos oss.

Produktinformation

Combo Touch för iPad Pro 11 tum (1, 2, 3 och 4 generationen), ett otroligt mångsidigt tangentbordsfodral med en stor styrplatta som låter dig klicka var som helst samt fyra användbara användarlägen. Skriv, visa, skissa och läs – samtidigt som iPad-enheten är ordentligt skyddad i ett hållbart och formanpassat fodral.

Se gärna också

Logitech MX Keys för Mac Trådlöst tangentbord

Logitech MX Keys är ett trådlöst fullstort tangentbord med bakgrundsbelysning och tysta tangenter anpassade för långa perioder av användande. Utrustat med programmeringsbara funktionsknappar för att t.ex. öppna mail och styra media. Bakgrundsbelysningen aktiveras automatiskt vid handrörelser och känner av omgivningsbelysning för att anpassa ljusstyrkan. Tangentbordet gör sig perfekt tillsammans med musen MX Master 3 och mjukvaran Flow. Denna version har knappar anpassade för MacOS, iPadOS och iOS.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter