Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO4 Duo Black UCB / White SC

Jämför produkt Oral-B iO4 Duo Black UCB / White SC online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B iO4 Duo Black UCB / White SC i kategorin Tandvård här hos oss.

Produktinformation

Oral-B iO 4 EltandborsteiO 4-eltandborsten har Oral-Bs bästa teknik och kombinerar ett tandläkarinspirerat runt borsthuvud med mikrovibrerande borststrån för en professionell ren känsla hemma.Smarttrycksensorn förhindrar att du antingen borstar för hårt eller för mjukt för att skydda ditt tandkött och få den bästa rengöringen. Gum Guard uppmärksammar dig på att du har lagt för mycket tid på att borsta med för hårt tryck.

Ersätt dina Oral-B iO Series-refillborsthuvuden var tredje månad för bästa resultat.Oral-Bs BÄSTA RENGÖRING NÅGONSIN med REVOLUTIONERANDE iO-TEKNIK för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelseKombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla och 100 % friskare tandkött inom en vecka jämfört med. en.

Se även andra produkter från Tandvård

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter