Sidan innehåller annonslänkar
ERT Godis

Sockerdricka Storpack - 3,2 kg

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Pippi hade ett träd där det växte sockerdricka på flaska. Partykungen har det näst bästa en hel kartong med sockerdricka i godisform! Ladda upp inför lördagen eller nästa Pippi-maraton med ett storpack av dessa syrliga och smaskiga flaskor. 

Sockerdricka Storpack innehåller smarriga godisflaskor och levereras i förpackning om 3,2 kg.

Ingredienser Socker, glukos/fruktossirap, vatten, gelatin, surhetsreglerande medel (äppelsyra E296, citronsyra E330), färgämne (E171, E133), aromämnen.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.


Beställ Sockerdricka Storpack - 3,2 kg på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sockerdricka Storpack - 3,2 kg inom kategorin Surt Godis.

Kategori: Surt Godis
Artikelnummer: 75382-1

Från kunskapsbanken

A32

A32 kan avse A32 (spårvagn) – en spårvagnstyp i Stockholm A32 Lansen - attackversionen av flygplanet SAAB 32 Lansen

Surt

För smaken, se Grundsmak#Surhet. För staden i Libyen, se Sirt. Surt (fornisländska: Surtr (den svarte); jämför danskans sort) är i nordisk mytologi anfader och den mäktigaste av eldtursar. Det är en jätte i underjorden som är eldens härskare och väktare i Muspelheim. I eddadikten Völuspá berättas att Surt har ett brinnande svärd som lyser starkare än solen och när jordens undergång, Ragnarök, är i antågande går han i spetsen mot gudarna i Asgård. Han möter Frej, som har bytt bort sitt beryktade självsvingade svärd mot att få gifta sig med jättinnan Gerd. Surt blir svårt sargad av Frej i striden, då Frej borrar in sitt vapen, ett hjorthorn, djupt in i Surts ögonhåla. Surt klyver Frej, men förgås själv, galen av smärta, i de världsuppslukande vågorna av eld och i det vattenflöde som strömmar när marken rämnar.

Godis

Godis, gott, konfekt, sötsaker eller snask (gottis eller gött på vissa dialekter) är en typ av livsmedel som är avsedd enbart för njutning.

Alert

Alert kan syfta på: Alert (militärbas) – en militärbas i norra Kanada Alert – den högsta av våra vakenhetsgrader, se vakenhetsgrad.