Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 Inspelningskort

Beställ Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 Inspelningskort på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 Inspelningskort inom kategorin Streaming-tillbehör.

Produktinformation

Internt inspelningskort för att spela in och streama material från valfri HDMI-källa. Har stöd för att streama 4K (2160p) vid 60 FPS.

Kan användas med flertalet konsoler som t.ex. Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch för att sedan skicka bild och ljudsignal till en PC för streaming eller inspelning.

Fördröjningen från kortet är så pass låg att källan kan användas direkt som primär skärm vid spelning. Anslutning PCI-express x4.

Kompatibelt med Windows 10 (64-bit). Levereras med HDMI-kabel samt mjukvara för videohantering. .

Se gärna också

Logitech C Litra Beam Premium Streamingbelysning

Litra Beam Premium skrivbordslampa med TrueSoft-teknik från Logitech är utformad speciellt för streaming och gör det enkelt att rikta ljuset dit du vill ha det för professionella ljuseffekter. Logitechs TrueSoft-teknik ger ett balanserat LED-ljus med fullt spektrum och en filmisk färgprecision för en strålande look och naturliga hudtoner som fullt ut lyser upp ditt ansikte. Tack vare den innovativa stråldesignen kan du forma och rikta ljuset på unika sätt för oändliga kreativa möjligheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Streaming-tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter