Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 Inspelningskort

Beställ Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 Inspelningskort på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 Inspelningskort inom kategorin Streaming-tillbehör.

Produktinformation

Internt inspelningskort för att spela in och streama material från valfri HDMI-källa. Har stöd för att streama 4K (2160p) vid 60 FPS.

Kan användas med flertalet konsoler som t.ex. Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch för att sedan skicka bild och ljudsignal till en PC för streaming eller inspelning.

Fördröjningen från kortet är så pass låg att källan kan användas direkt som primär skärm vid spelning. Anslutning PCI-express x4.

Kompatibelt med Windows 10 (64-bit). Levereras med HDMI-kabel samt mjukvara för videohantering. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Nikabe V5 - Stream Adapter 4K

Gör din streaming enklare och spelar samtidigt in direkt till din dator. Med många anslutningsmöjligheter gör den sig bra för gaming och tutorials. Med två HDMI-portar för att ansluta både till en dator, konsol eller kamera, samt till en extern skärm. Har även audio in/ut, för att koppla in en mikrofon och ett headset. Ansluts till datorn via USB-A eller USB-C. Kompatibel med gratisprogramvaran OBS Studio, men kan även användas med liknade program för live-streaming och inspelning. Kompatibel med Windows 7 och senare, samt MacOS.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023