Smartklocka

16 Produkter
I kategorin Smartklocka finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Smartklocka så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Smartklocka

Hitta produkter inom kategorin Smartklocka till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Smartklocka.

En smartklocka, också kallad smartwatch, är ett armbandsur med avancerade funktioner som bland annat pekskärm, appar, Bluetooth och en digital assistent. Teknologin är i hastig utveckling och är en del av "wearable"-trenden, som år 2013 hade ett samlat marknadsvärde på 3–5 miljarder dollar. Detta värde förväntas dock att tiodubblas inom de kommande 3–5 åren. I en rapport från 2014 uppskattas att antalet smartklockor kommer att vara 68 miljoner år 2018. Undersökningen Svenskarna och internet visade 2021 att varje fjärde svensk hade en smartklocka. Det var en ökning med 5 procent från föregående år.Det mest utbredda operativsystemet för smartklockor är Watch OS (operativsystemet som Apple Watch kör) följt av Tizen (operativsystemet som bland annat Samsung Gear kör). Android är samtidigt det mest använda operativsystemet hos smarttelefoner. Android Wear fungerar både till runda och fyrkantiga smartklockor och flera producenter av smartklockor använder styrsystemet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Xiaomi Mi Watch Lite - Black