Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu Sq 2 Music - Svart

Jämför produkt Garmin Venu Sq 2 Music - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Venu Sq 2 Music - Svart i kategorin Smartklocka här hos oss.

Produktinformation

Låt oss hitta ett nytt sätt att röra oss med Smartwatch-serien Venu Sq 2. Med en ljusstark AMOLED-skärm kombinerar denna GPS-smartklocka med musiklagring på enheten (endast tillgänglig i musikutgåva) daglig stil med hälsoövervakning och träningsfunktioner som inspirerar dig att koppla ihop sinne och kropp.

Med upp till 11 dagars batteritid behöver du inte ta av din klocka varje natt för att ladda den – vilket betyder en riktig hälsobild dygnet runt. Få puls, sömnpoäng, stressspårning, Body Battery™ energinivåer och så mycket mer1.

Med 25 förinstallerade sportappar för inomhus- eller utomhusaktiviteter kan du prova något nytt, inklusive löpning, konditionsträning, styrka, HIIT och mer. Missa aldrig ett samtal eller sms med smarta aviseringar som levereras till din handled när den är ihopkopplad med din Apple®- eller Android™-smarttelefon.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter