Sidan innehåller annonslänkar

Överfallslarm på Nyckelring


Beställ Överfallslarm på Nyckelring på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Överfallslarm på Nyckelring inom kategorin Smarta Saker.

Produktinformation

Med ljud på 140db så varnar det här alarmet din omgivning om att någon är i fara och behöver hjälp. Den är smidig att ha på nyckelknippan så att du? .

Se gärna också

Vinfläcksborttagare - 110 ml

Wine spot remover räddar effektivt skjortor, blusr, slipsar, dukar, mattor och andra textilier. Spraya wine spot remover på fläcken, gnid in skummet i textilen med ett finger och vänta?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Apparatkabel

Apparatkabel avser vanligtvis en jordad kabel med en hankontakt av typen CEE 7/7 och en honkontakt av typen IEC-60320-C13. Kabeln är vanlig som strömförsörjning för bland annat stationära datorer, skrivare, ljudutrustning och andra apparater som behöver en jordad anslutning till 230 volt. Kontakterna kan antingen vara raka eller vinklade.

Saker

Saker kan syfta på: Saker – ett historiskt, centralasiatiskt folkslag Saker som jag sagt till natten – ett album med det svenska rockbandet Invasionen

Intel

Intel Corporation är ett amerikanskt multinationellt elektronikföretag grundat 1968. Företaget är mest känt som tillverkare av de välkända mikroprocessorerna Pentium och Xeon. Intel tillverkar även nätverkskort, moderkort och andra datorrelaterade produkter. Namnet kommer från Integrated Electronics.