Invisible Shield

Invisible Shield Glass Skärmskydd för iPhone 6, 7 och 8

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skärmskydd i härdat glas för iPhone 6, 6s, 7 och 8. Håller mobilen helt fri från repor. Glaset är 100 % klart och endast 0,4 mm tunt. Ytbehandlat för att stå emot fett- och fingeravtryck. Den perfekta passformen gör det enkelt att applicera samtidigt som den bidrar till ett bubbelfritt resultat. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen, samtidigt som det praktiskt taget är orepbart.


Beställ Invisible Shield Glass Skärmskydd för iPhone 6, 7 och 8 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Invisible Shield Glass Skärmskydd för iPhone 6, 7 och 8 inom kategorin Skärmskydd till iPhone 6.

Kategori: Skärmskydd till iPhone 6
Artikelnummer: 97215

Se även andra produkter från Skärmskydd till iPhone 6

Från kunskapsbanken

Shield

Shield var ett hardcoreband från Umeå, Sverige som bildades 1993. Gruppens första skivmedverkan var med låten "Outside" på samlingsskivan Straight Edge as Fuck I Desperate Fight Records 1994, då under bandnamnet Solitude. Bandet bytte därefter namn till Shield eftersom det sedan tidigare fanns flera andra musikakter med namnet Solitude och man ville inte förväxlas med dessa. 1994 släpptes debut-EP:n Build Me Up... Melt Me Down..., även den på Desperate Fight Records. Gruppens första och enda studioalbum Vampiresongs utgavs 1995 på Desperate Fight Records. Samma år medverkade Shield med den tidigare outgivna låten "Kaleidoscope" på samlingen Straight Edge as Fuck II. Året efter medverkande man med The Misfits-covern "Ghouls Night Out" på tributskivan Children in Heat. Bandet splittrades senare samma år innan deras andra album Sweetest Poetry skulle släppas. Bandnamnet betydde inget speciellt utan var ett ord som trummisen Erik Vännström hittade i en ordbok.

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Iphone

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone påminner i utseende och funktionalitet om mediaspelaren Ipod Touch. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

17

17 (XVII) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Koch

Koch, även skrivet Kock, är ett efternamn som förekommer i flera länder med något varierande uttal och stavning. Det finns också med prefix som von Koch och de Kock. Den 31 december 2012 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Koch 726 Kock 505 von Koch 67 Kokk 65 Kok 63 de Kock 17 Coch 5 Coc 2 Cock 1Totalt blir detta 1 451 personer.

18

18 (XVIII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.