Sidan innehåller annonslänkar

Wilfa E-Way E-6060FRS elsparkcykel

Jämför produkt Wilfa E-Way E-6060FRS elsparkcykel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wilfa E-Way E-6060FRS elsparkcykel i kategorin Scooter här hos oss.

Produktinformation

Med Wilfas E-6060FRS elscooter tar du dig runt smidigt på ett effektivt och säkert sätt. Motorn på 600 watt gör att scootern klarar av en maxvikt på 125 kg och kan ta sig uppför backar med 25 % lutning.

Den är utrustad med rejäla och solida däck så du slipper oroa dig för punktering. Du kan koppla ihop elsparkcykeln med en smartphone-app, i vilken du övervakar hastighet, batterihälsa och många andra inställningar.

Vid styret hittar du även en stor display som visar hastighet och batteritid samtidigt som du kör. Med den praktiska låsringen låser du säkert scootern när den inte används.

Vid styret finns också en krok att hänga väskan på. elsparkcykeln är designad för att vara så smidig som möjligt och den kan fällas ihop om du till exempel vill ta med den under armen eller lägga den i bilens bagage.Ta scootern till jobbet och slipp vänta på eller anpassa dig till kollektivtrafikens tider.

När du kört den fram och tillbaka laddar du enkelt batteriet under natten för att snart ha scootern redo igen. Med fjädring både fram och bak är du garanterad en mjuk och bekväm körning.

Se även andra produkter från Scooter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter