Produktinformation

• Ultrasnabb WiFi 6 – Ultra WiFi-hastighet på upp till 6000 Mbps och 4X nätverkseffektivitet.• Dubbla 2,5G-portar – Dubbla 2,5G-portar med flexibel WAN/LAN-portkonfiguration.• Snabbt och stabilt trådbundet spel – Dedikerad spelport för att prioritera ansluten spelenhet.• ASUS AiMesh Support – Stöd AiMesh för att skapa ett mesh-nätverk för hela hemmet.• Testad hållbarhet och stabil drift – TUF Gaming AX6000 är byggd för att vara hållbar och genomgår verifierade tester för att säkerställa tillförlitlig, stabil drift.TUF Gaming AX6000TUF Gaming AX6000 är designad för att ge dig stabila och snabba trådlösa och trådbundna anslutningar i enhetstäta miljöer. Det är en router som gynnar alla dina enheter, från bärbara datorer, smartphones och spelkonsoler ända ner till alla IoT-enheter i ditt hem.4X Kapacitet.

2X snabbare.*WiFi 6 ger snabbare trådlösa hastigheter med OFDMA, BSS-färgning och MU-MIMO-teknik, och det ökar också nätverkseffektiviteten, så att alla dina enheter får sin beskärda del av WiFi-bandbredden. Den är perfekt för upptagna nätverk med många olika WiFi-enheter, som bärbara datorer, smartphones och smarta hemenheter.*Datan jämför hastigheten för 4X4 WiFi 6-lösning på 5GHz-bandet 160MHz-kanal med hastigheten för 4X4 WiFi 5-lösningen på 5GHz-bandet 80MHz-kanalÄkta Multi-Gigabit trådbundna hastigheterFör äkta multi-gigabit-prestanda behöver du både WAN- och LAN-anslutningar som stöder dessa hastigheter.

TUF Gaming AX6000 har både WAN- och LAN-aggregation, så att du kan njuta av 5 Gbps trådbundna hastigheter från ditt modem hela vägen till din PC och NAS.WiFi som går längreVi har designat TUF Gaming AX6000 för att ge dig bredast möjliga WiFi-täckning. Den använder OFDMA, en ny teknik i WiFi 6 som tillåter signaler att färdas längre än de kan i WiFi 5.

Med en 4x4 MIMO-konfiguration och separata 2,4 GHz och 5 GHz antenner för att minska störningar, tillsammans med andra förbättringar som strålformning, som fokuserar signalen mot varje enhet når TUF Gaming AX6000 varje hörn.Stabil och hållbarTUF Gaming AX6000 är konstruerad för att leverera maximal WiFi-prestanda. Ventilationsplatsen och designen med dubbla kylflänsar förbättrar kylningen för ökad stabilitet, och de fasta antennerna och metallportskydden ökar den fysiska hållbarheten.Samtidigt spel och VPNVPN Fusion låter dig köra både en VPN och en vanlig internetanslutning - samtidigt! Så även om andra nätverksanvändare behöver använda ett VPN kan du fortfarande njuta av maximala spelhastigheter.Kommersiell säkerhet för ditt hemHemnätverkssäkerhet är avgörande när du har flera anslutna enheter, och ännu mer när det finns enheter utan antivirusfunktioner som IoT-enheter

TUF Gaming AX6000 inkluderar livstidsfria AiProtection Pro, inklusive det senaste WPA3-säkerhetsprotokollet och avancerad föräldrakontroll. Varje enhet är skyddad med TUF Gaming AX6000, och du kan hålla ett öga på allt som händer i ditt nätverk via den praktiska mobilappen. .

Router från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
ASUS Lyra Trio - AC1750 / Mesh / AiMesh / 3-pack

Router från ASUS

Utforska allt inom Router från ASUS.
Upp till 27% rabatt
Netgear Orbi Pro Kit Router + Satellite - AC3000 / Backhaul / Mesh

Router från Netgear

Missa inga bra priser på Router från Netgear.
Acer Predator Connect W6 Gaming Router / AX7800 / Wifi 6E

Router från Acer

Utforska allt inom Router från Acer.
TP-Link Archer - AX11000 / Wi-Fi 6 / Tri-Band Gaming Router

Router från TP-Link

Utforska allt inom Router från TP-Link.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024