Produktinformation

• Ultrasnabb WiFi 6 - Njut av hastigheter på upp till 3000 Mbps och 4X nätverkseffektivitet med OFDMA och 160 MHz-kanaler.• Äkta multi-Gigabit trådbundna hastigheter - aggregerade 2 Gigabit LAN-anslutningar, trådbunden 2,5 Gbps port och WiFi 6.• Enkel portvidarebefordran i 3 steg - Open NAT gör portvidarebefordran enkel, vilket eliminerar frustrerande och komplicerad manuell konfiguration.• ASUS AiMesh Support – Skapa ett flexibelt, sömlöst mesh-nätverk för hela hemmet med AiMesh-kompatibla routrar.• Testad hållbarhet och stabil drift - TUF Gaming AX3000 V2 är byggd för att vara hållbar och genomgår verifierade tester för att säkerställa tillförlitlig, stabil drift.TUF Gaming AX3000 V2TUF Gaming AX3000 V2 är designad för att ge dig stabila och snabba trådlösa och trådbundna anslutningar i enhetstäta miljöer. Det är en router som gynnar alla dina enheter, från bärbara datorer, smartphones och spelkonsoler ända ner till alla IoT-enheter i ditt hem.4X Kapacitet.

2,5X snabbare.*WiFi 6 ger snabbare trådlösa hastigheter med OFDMA, BSS-färgning och MU-MIMO-teknik, och det ökar också nätverkseffektiviteten, så att alla dina enheter får sin beskärda del av WiFi-bandbredden. Den är perfekt för upptagna nätverk med många olika WiFi-enheter, som bärbara datorer, smartphones och smarta hemenheter.*Datan jämför hastigheten för 2X2 WiFi 6-lösning på 5GHz-bandet 160MHz-kanal med hastigheten för 2X2 WiFi 5-lösningen på 5GHz-bandet 80MHz-kanalÄkta Multi-Gigabit trådbundna hastigheterTUF Gaming AX3000 V2 kan låsa upp upp till 2 Gbps internetbandbredd med 2,5 Gbps-portar och samla två separata 1 Gbps-internettjänster med LAN1- och LAN2-portarna.**Link Aggregation (802.3ad) hänvisar till kombinationen av genomströmning av flera enheter.WiFi som går längreVi har designat TUF Gaming AX3000 V2 för att ge dig bredast möjliga WiFi-täckning.

Den använder OFDMA, en ny teknik i WiFi 6 som tillåter signaler att färdas längre än de kan i WiFi 5. Med en 2x2 MIMO-konfiguration, tillsammans med andra förbättringar som strålformning, som fokuserar signalen mot varje enhet, når TUF Gaming AX3000 V2 varje hörn.Stabil och hållbarTUF Gaming AX3000 V2 är konstruerad för att leverera maximal WiFi-prestanda.

Ventilationsplatsen och kylflänsdesignen förbättrar kylningen för ökad stabilitet, och de fasta antennerna och metallportskydden ökar den fysiska hållbarheten.Samtidigt spel och VPNVPN Fusion låter dig köra både en VPN och en vanlig internetanslutning - samtidigt! Så även om andra nätverksanvändare behöver använda ett VPN kan du fortfarande njuta av maximala spelhastigheter.Kommersiell säkerhet för ditt hemHemnätverkssäkerhet är avgörande när du har flera anslutna enheter, och ännu mer när det finns enheter utan antivirusfunktioner som IoT-enheter TUF Gaming AX3000 V2 inkluderar livstidsfria AiProtection Pro, inklusive det senaste WPA3-säkerhetsprotokollet och avancerad föräldrakontroll.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024