Produktinformation

ASUS RT-AX82U Ditt vinnande val för mobilspel! Ta del av de snabbaste, smidigaste WiFi-spelanslutningarna någonsin med ASUS RT-AX82U, WiFi 6-routern med dubbla band Den levererar ultrasnabba WiFi-hastigheter på upp till 5 400 Mbps* och är fullmatad med avancerad teknik, inklusive mobilspelsläge för en laggfri mobil spelupplevelse med låg latens.

Ultrakraftfull WiFi 6 RT-AX82U ger dig alla fördelar med WiFi 6 (802.11ax) och fungerar perfekt med alla dina befintliga WiFi-enheter. • Lägre latens • Högre hastigheter • Energieffektiva • Längre räckvidd Välj dina belysningseffekter ASUS RT-AX82U har ASUS Aura RGB-ljuseffekter som inkluderar flerfärgslägen med hundratals färger.

Du kan välja mellan en mängd olika ljuseffekter och anpassa belysningen så att den passar med specifika lägen. Boosta ditt mobilspel Minimera fördröjning och latens för mobilspel med bara ett klick på ASUS Router-appen.

Prioritera via spelport Den dedikerade spelporten på RT-AX82U prioriterar automatiskt alla kabelanslutna enheter som är kopplade till den. Ingen komplex konfiguration behövs, bara anslut din speldator eller konsol till den särskilda LAN-porten så får du en snabb, stabil anslutning som alltid ligger före kön.

Eliminera WiFi-överbelastning Anslut dina enheter till 5 GHz-bandet och undvik det ofta överbelastade 2,4 GHz-bandet, samtidigt som du njuter av upp till 8,4 x högre WiFi-hastigheter. Med tillvalet för dynamiskt frekvensval (DFS) blir upp till 15 av de mest lågtrafikerade kanalerna i 5-gigahertzbandet tillgängliga, vilket ger mer bandbredd för spel.

Ta bort flaskhalsar i nätverket Med adaptiv QoS (Quality of Service) kan du se till nätverket fungerar smidigt genom att prioritera nätverkstrafik. Du kan prioritera program som strömmad video eller webbsurfning, som när du spelar.

Det är den perfekta kompisen för leverans av WiFi med låg latens var som helst i ditt hem. Spel i hela hemmet Får du döda WiFi-punkter med din router? RT-AX82U har stöd för ASUS AiMesh, en unik mesh-nätverksteknik som skapar ett nätverk i hela hemmet med flera ASUS-routrar.

Med enkel central kontroll och sömlös roaming kan även de som inte är experter ställa in den med alla AiMesh-kompatibla routrar i huset. Säg adjö till döda WiFi-zoner! Säkerhet i kommersiell klass för ditt hem Nätverkssäkerhet i hemmet är avgörande när du har flera anslutna enheter och ännu mer så när det finns enheter utan virusskyddsfunktioner såsom IoT-enheter

Router från andra varumärken

Upp till 58% rabatt
Netgear Orbi Pro Kit Router + Satellite - AC3000 / Backhaul / Mesh

Router från Netgear

Missa inga bra priser på Router från Netgear.
ASUS ZenWiFi XD6S 2-pack - Vit

Router från ASUS

Se vad ASUS har inom Router.
Acer Predator Connect W6 Gaming Router / AX7800 / Wifi 6E

Router från Acer

Utforska allt inom Router från Acer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024