Sockerbageriet

Sockrade Tutti-Frutti Klubbor i Kartong - 40-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Nu har du chansen att bli stolt ägare till inte mindre än hela 80 stycken barnsligt goda sockrade tutti-frutti-klubbor från Sockerbageriet. Supergoda godisklubbor som bara skriker nostalgi. Perfekt när du är på jakt efter gott retrogodis i storpack!

Sockrade Tutti-Frutti Klubbor i Kartong är smaskiga retroklubbor med smak av tutti-frutti, med sött socker runtom. Levereras i en kartong med 80 st klubbor i.

Säljs i 40-pack (kartong).

Ingredienser Socker, citronsyra, stabiliseringsmedel E336, konstgjorda och naturliga aromer, färg E120, E160a.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.


Jämför produkt Sockrade Tutti-Frutti Klubbor i Kartong - 40-pack online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sockrade Tutti-Frutti Klubbor i Kartong - 40-pack i kategorin Retrogodis här hos oss.

Kategori: Retrogodis
Artikelnummer: 71107-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Alert

Alert kan syfta på: Alert (militärbas) – en militärbas i norra Kanada Alert – den högsta av våra vakenhetsgrader, se vakenhetsgrad.

Godis

Godis, gott, konfekt, sötsaker eller snask (gottis eller gött på vissa dialekter) är en typ av livsmedel som är avsedd enbart för njutning.