Sockerbageriet

Sockrade Hallon/Lakrits Klubbor i Kartong - 40-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Lakrits eller hallon, lakrits eller hallon... Ibland är det inte lätt att välja bara en smak på klubbor, så därför kan du nu få BÅDA smakerna i ett tack vare dessa eminenta hallonlakritsklubbor från Sockerbageriet. Här i ett storpack om 40 stycken klubbor. Mums!

Sockrade Hallon/Lakrits Klubbor i Kartong är riktiga nostalgiklubbor från Sockerbageriet med smak av hallonlakrits, med sött socker runtom. Klubborna kommer på små träpinnar. Levereras i en kartong med 40 stycken hallonlakritsklubbor i.

Säljs i 40-pack (en kartong).

Ingredienser Socker, salmiak, stabiliseringsmedel E336, aromer, färg E120, E153.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.


Beställ Sockrade Hallon/Lakrits Klubbor i Kartong - 40-pack på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sockrade Hallon/Lakrits Klubbor i Kartong - 40-pack inom kategorin Retrogodis.

Kategori: Retrogodis
Artikelnummer: 71131-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Alert

Alert kan syfta på: Alert (militärbas) – en militärbas i norra Kanada Alert – den högsta av våra vakenhetsgrader, se vakenhetsgrad.

Godis

Godis, gott, konfekt, sötsaker eller snask (gottis eller gött på vissa dialekter) är en typ av livsmedel som är avsedd enbart för njutning.