Sockerbageriet

Sockrade Hallon Klubbor i Kartong - 40-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tröttnat på att köpa godisklubbor en och en? Varför inte klicka hem en hel kartong med inte mindre än 80 stycken klubbor i! Här med en underbar hallonsmak med sött socker runtom. Riktiga retroklubbor från Sockerbageriet är det dessutom. Nomnom!

Sockrade Hallon Klubbor i Kartong är äkta nostalgiklubbor från Sockerbageriet med smak av hallon, med sött socker runtom. Klubborna kommer på små träpinnar. Levereras i en kartong med 80 stycken hallonklubbor.

Säljs i 40-pack (en kartong).

Ingredienser Socker, surhetsreglerande medel E330, stabiliseringsmedel E336, aromer, färgämne E120.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.


Beställ Sockrade Hallon Klubbor i Kartong - 40-pack på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sockrade Hallon Klubbor i Kartong - 40-pack inom kategorin Retrogodis.

Kategori: Retrogodis
Artikelnummer: 71129-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Alert

Alert kan syfta på: Alert (militärbas) – en militärbas i norra Kanada Alert – den högsta av våra vakenhetsgrader, se vakenhetsgrad.

Godis

Godis, gott, konfekt, sötsaker eller snask (gottis eller gött på vissa dialekter) är en typ av livsmedel som är avsedd enbart för njutning.