Sidan innehåller annonslänkar

Acer Universal Takfäste, max 11 cm, max 20kg


Beställ Acer Universal Takfäste, max 11 cm, max 20kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acer Universal Takfäste, max 11 cm, max 20kg inom kategorin Projektor.

Produktinformation

TV, Ljud & Bild - Projektor - Stativ & Fästen - Acer Universal Takfäste, max 11 cm, max 20kg .

Se gärna också

Nebula Vega Portable

Nebula Vega, Bärbar 1080P Projektor, Dolby Digital Plis, 2*4W högtalare, Android TV, Inbyggt stativ, Autofokus, 3 timmars batteritid, Keystone-korrigering och Digital Zoom.BiokänslaUpplev upp till 120 tum fantastisk underhållning i 1080P. Med HDR10 och 500 ANSI-lumen gör att allt ser, oavsett om du spelar eller tittar på film, är fullt av rika detaljer och färger.Oförglömligt ljudHör varje viskning, explosion och låt på bästa möjliga sätt genom Dolby Digital Plus och de dubbla högtalarna på 4W. Ljudet är så kraftfullt och klart att du till och med kan använda Vega som en bärbar högtalare (Bluetooth).Inga kablar, Inga gränserMed Vegas uppladdningsbara batteri kan du återskapa biokänslan och ljudet var du än vill. Få upp till tre timmars filmtid på en enda laddning.Underhållning skräddarsydd för digVälj mellan mer än 5000 appar genom Android TV 9.0. Det inkluderar exempelvis YouTube! Du kan till och med spegla innehåller från din smartphone eller andra enheter, helt trådlöst.Lätt att justeraLämna det tunga stativet hemma. Nebula Vega har ett inbyggt stativ som gör att du kan justera projektionsvinkeln med upp till 13 grader.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Acer

Acer kan syfta på; Acer – ett släkte i familjen kinesträdsväxter, se Lönnsläktet Acer Inc. – en datortillverkare. Acer (motortillverkare) – motorer till formel 1-stallet Prost Grand Prix 2001

Max

Mansnamnet Max är en kortform av det tyska-romerska kejsarnamnet Maximilian som betyder den störste. Att namnet finns i den svenska almanackan beror på att Oscar I:s gemål, drottning Josefina, bland annat också hette Maximiliana. Före 1950 var Max ett ovanligt namn i Sverige men har sedan stadigt stigit i namnlistorna och tillhör numera de 40 vanligaste. 31 december 2005 fanns det totalt 13 527 personer i Sverige med namnet, varav 9 860 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 669 pojkar namnet, varav 528 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: i Sverige 1 februari, i Finland 18 november.

11

11 (XI) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Tecmo

Tecmo är ett japanskt företag som utvecklar spel. Företaget grundades 1967 och är bland annat kända för spel som Mighty Bomb Jack, Rygar, Dead or Alive och Ninja Gaiden (Shadow Warriors i Europa). I mars 1981 bildades en amerikansk del, U.S. Tehkan, Inc. Det första spelet som utvecklades var Bomb Jack som kom 1983 på spelautomat. Följande år kom Senjyo (även till MSX). 1985 hade man framgång med två spel: Star Force (sedermera också till MSX, NES) samt Tehkan World Cup till spelautomat. 1986 bytte företaget namn till Tecmo. 1987 kom actionspelet Rygar till Nintendo Entertainment System. 2002 släpptes första delen av Project Zero. Den tredje delen släpptes 2006.

Projektor

Projektor är en apparat som används för att visa stora bilder genom att ett objektiv projicerar en belyst bild på en filmduk. Projektorn riktas mot en duk eller vägg och på den avtecknas bilden. Projektorer används på biografer (filmprojektorer), men även ibland som ersättning för bildskärmar till datorer. Det finns även overheadprojektorer (OH-projektor eller stordiaprojektor) samt diaprojektorer för diabilder. Episkop är en projektor som inte kräver en genomskinlig bild, utan kan projicera till exempel en boksida på en duk. I filmprojektorer på biografer används huvudsakligen 35 mm film, men även 70 mm film förekommer. För amatör- och skolbruk fanns tidigare 16 mm-projektorer samt för amatörfilmare används även 8 mm-projektorer (tidigare även bland annat 9,5 mm).