Philips Hue White and Color Ambience Play gradient lightstrip för 75" TV

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ta spänningen med surroundbelysning till en ny nivå med Philips Hue Play gradient lightstrip. Denna LED-ljusslinga blandar flera färger samtidigt för att efterlikna innehållet på skärmen, vilket ger en underhållningsupplevelse utan dess like.• Passar 75 tum TV och större• Inkluderar strömförsörjningsenhet och fästen• Blandar vitt och färgat ljus• OBS! kräver en Hue Bridge + Hue HDMI Sync eller Hue Sync app (PC & Mac) för att fungera

Saknas App / HDMI box så kan listen endast återge en färg.Blanda färger sömlöstSkapa en sömlös blandning av flera ljusfärger i en enda LED-ljusslinga. Färgerna får en naturlig form och kastar ljus mot väggen för en unik effekt bakom din TV.SurroundbelysningUpplev den magiska effekten av surroundbelysning! Med 45-graders ljusprojicering reagerar Play gradient lightstrip på innehållet på hela skärmen i realtid, vilket ger en fängslande tittar- och spelupplevelse.*Kräver Philips Hue Play HDMI Sync Box och Hue Bridge (säljs separat).Nyskapande hemunderhållningPhilips Hue är det enda märket för smart belysning som enkelt synkar din färgkompatibla smarta belysning med filmer och spel för en fängslande hemunderhållning

Den nyskapande Hue Sync-tekniken fångar upp innehållet du tittar på eller spelar och översätter det till ett ljusskript som skapar en färgglad upplevelse i rummet.Enkel installationPhilips Hue Play gradient lightstrip är särskilt framtagen för TV-underhållning. LED-ljusslingan finns i tre storlekar som passar TV-apparater från 75 tum och uppåt.

Fästen medföljer som gör installationen snabb och enkel.Hue Sync och Hue Bridge krävsPhilips Hue Play gradient lightstrip kräver Philips Hue Play HDMI Sync Box, mobilappen Hue Sync och en Hue Bridge. Med Hue Bridge kan du även lägga till upp till 50 lampor och smarta tillbehör i hela hemmet, ställa in timers och rutiner, samt styra belysningen var du än befinner dig, hemma eller på språng, tack vare Hue-appen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024