Noise cancelling-hörlurar

9 Produkter
Artiklar från Noise cancelling-hörlurar finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Noise cancelling-hörlurar. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Noise cancelling-hörlurar

Hitta produkter inom kategorin Noise cancelling-hörlurar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Noise cancelling-hörlurar.

Noise är en musikgenre som använder ljud som, under normala omständigheter, är ansedda som obehagliga eller plågsamma. Musikgenrens namn, noise, eller oljud på svenska, är av en del ansett som en motsägelse, för att "oljud" är vanligtvis definierat som oönskat eller ofrivlligt ljud, och musik motsatsen. Den inom noise-subkulturen kände artisten Masami Akita (Merzbow), svarade på detta: "Om du med oljud (noise) menar obehagligt ljud, då är popmusik oljud för mig." Noise är inte nödvändigtvis "oljud" för lyssnarna, även om det mer allmänt talat kan klassas som det. Noise utgör vanligen en del av industriscenen, men behöver inte tillhöra den.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Supra Nero-TX Pro ANC Vit